Ashley je napisao(la):Club3D ili Saphire, Gigabyte izbegavaj
Dakile je napisao(la):Moze li pomoc oko izbora ATI 9000pro kartice???
Ja sam sa GA 9000pro u kategoriji P4 do 2100Mhz postigao najbolji rezultat u 3D marku od 8082 poena (proveriti na sajtu http://service.madonion.com).Ashley je napisao(la):Club3D ili Saphire, Gigabyte izbegavaj
Mali HoBiT je napisao(la):u slucaju da nadjes Saphire pazari njega,ali posto ga ne nadjes kao sto ga i neces naci uzmi
Ja isto imam gigabyte, i imam najbolji 3dmark rezultat od svih postignutih sa xp athlonom na madonion-u, jedino nekoliko njih sa p4 od ~3GHz-a imaju bolji rezultat! Kartica je bas odlicna, na 332/317 radi perfektno bez bagova u grafici, jedino zbog hladjenja je ne koristim na toj frekvenciji!Ashley je napisao(la):Club3D ili Saphire, Gigabyte izbegavaj
Reci mi gde ima Sapphire Atlantis 9000 Pro sa 128MB i koja je cena?Bozza je napisao(la):Pa i nije bas tako, ima ih i to u lepim kolicinama sve sa 128 MB
Sapphire Atlantis 9000 Pro 128MB, sto rece Miha, stvarno najbolje!!!
Dakile je napisao(la):Ima li kod nas Gigabyte GV-R9000 PRO II (128 MB) kartica?
I koja im je cena?
zzmm je napisao(la):Ja sam sa GA 9000pro u kategoriji P4 do 2100Mhz postigao najbolji rezultat u 3D marku od 8082 poena (proveriti na sajtu http://service.madonion.com).
Inace, core 316, memory 314. Verovatno moze i vise ali nisam hteo,i ono je bilo dovoljno da zauzmem prvo mesto u svojoj kategoriji.
zzmm
Iako sam ja ljubitelj Intela, mislim da tvoja masina nije slabija. Rezultati u 3D marku su bolji kod AMD masina, nego kod Intela, i to je cinjenica.Mali HoBiT je napisao(la):pa nije to neki skor,na slabijoj masini(XP 1800+,256ddr) ja te stizem za vise od 100 markova.:wave;
zzmm je napisao(la):Iako sam ja ljubitelj Intela, mislim da tvoja masina nije slabija. Rezultati u 3D marku su bolji kod AMD masina, nego kod Intela, i to je cinjenica.
Inace, isto imam samo 256 DDR. Ponavljam, najbolji sam u svojoj kategoriji - P4x9000pro. S tim sto sasvim sigurno mogu da popravim rezultat, procesor nije klokovan, a i kartica moze vise da se klokuje.
Kad me neko stigne popravicu rekord.
ZMM
Nije sve u brzini...Mali HoBiT je napisao(la):heeey,easy.
1500AMD = 1900imtel ? hm pa ne znam.
sta da ti kazem,menjaj kategoriju![]()
Da, ima necega i u bacanju para...zzmm je napisao(la):Nije sve u brzini...
Obicno se pokajem kad "ustedim"...Ufretin je napisao(la):Da, ima necega i u bacanju para...![]()
![]()
![]()
zzmm je napisao(la):Obicno se pokajem kad "ustedim"...
Sta da kazem, zadovoljan sam svim masinama na kojima radi Intel od Celerona 300A do P4. Naravno, uz kvalitetne ploce sa Intelovim chipom (iskljucivo Asus i GA).
Rasprava je vec mnogo puta vodjena i besmislena je.
Pozdrav
ZMM
Asus cusl2c krs? Svasta!Mali HoBiT je napisao(la):besmislena? hi hi hi
asus = KRS ,bar za nasem trzistu.
Ashley je napisao(la):Club3D ili Saphire, Gigabyte izbegavaj
byMaX je napisao(la):Upravo tako!!!
zzmm je napisao(la):Asus cusl2c krs? Svasta!
zzmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari