Šta je novo?

Koji ATI 9000pro ? Da pazarim!!!

Ashley je napisao(la):
Club3D ili Saphire, Gigabyte izbegavaj

upravu si,ovaj moj GA ide samo do 320\320,krs zivi:D :D,zamisli na tom kloku nema ni jedan jedini bug-strasno.

ne stvarno,aje navedi jednu jedinu stvar koja je losa kod PRO modela ,obican 9000 bez sufixa jeste los i svi drugi proizvodjaci su bolji izbor izuzev "no name"-ova.

Dakile je napisao(la):
Moze li pomoc oko izbora ATI 9000pro kartice???

u slucaju da nadjes Saphire pazari njega,ali posto ga ne nadjes kao sto ga i neces naci uzmi GA,imam ga vec par meseci i prezadovoljan sam kartom.klokuje se koliko ni jedan drugi 9000pro ne moze.daje odlicnu sliku,TV-out isto za 5.probao sam i connect3d i club3d nema razlike u slici,ali ni jedna od navedenih nije htela preko 310/305.

pozdrav

p.s

ako te interesuje imam jos jedan odlican primerak(317/317 stabilno,bez bug-a na teksturama)sa garancijom(1. god. naravno)nova samo probana,uzeo je iz firme(CORES-ja sam serviser tamo) za drugara koji se ipak odlucio za slabiju varijantu,kao ne igra sectp; .ako te interesuje javi mi se na PM.

Ashley je napisao(la):
Ja sam sa GA 9000pro u kategoriji P4 do 2100Mhz postigao najbolji rezultat u 3D marku od 8082 poena (proveriti na sajtu http://service.madonion.com).
Inace, core 316, memory 314. Verovatno moze i vise ali nisam hteo,i ono je bilo dovoljno da zauzmem prvo mesto u svojoj kategoriji.
zzmm

Re: Re: Koji ATI 9000pro ? Da pazarim!!!

Mali HoBiT je napisao(la):
u slucaju da nadjes Saphire pazari njega,ali posto ga ne nadjes kao sto ga i neces naci uzmi

Pa i nije bas tako, ima ih i to u lepim kolicinama sve sa 128 MB :)

Sapphire Atlantis 9000 Pro 128MB, sto rece Miha, stvarno najbolje!!!

Ashley je napisao(la):
Ja isto imam gigabyte, i imam najbolji 3dmark rezultat od svih postignutih sa xp athlonom na madonion-u, jedino nekoliko njih sa p4 od ~3GHz-a imaju bolji rezultat! Kartica je bas odlicna, na 332/317 radi perfektno bez bagova u grafici, jedino zbog hladjenja je ne koristim na toj frekvenciji!
Ni na vecim frekvencijama se ne zakucava samo prekine 3dmark, izbacuje desktop.
http://service.madonion.com/compare?2k1=5238412

Re: Re: Re: Koji ATI 9000pro ? Da pazarim!!!

Bozza je napisao(la):
Pa i nije bas tako, ima ih i to u lepim kolicinama sve sa 128 MB :)

Sapphire Atlantis 9000 Pro 128MB, sto rece Miha, stvarno najbolje!!!
Reci mi gde ima Sapphire Atlantis 9000 Pro sa 128MB i koja je cena?
Posalji na PM...

Ima li kod nas Gigabyte GV-R9000 PRO II (128 MB) kartica?
I koja im je cena?

A zasto bacate pare na 128 mb memorije kad je 64 vise nego dovoljno za tu karticu ?

Dakile je napisao(la):
Ima li kod nas Gigabyte GV-R9000 PRO II (128 MB) kartica?
I koja im je cena?

nema ali i da ima ne moj uzimati,ima sporiju memoriju i zbog toga se verovatno losije klokuje.

zzmm je napisao(la):
Ja sam sa GA 9000pro u kategoriji P4 do 2100Mhz postigao najbolji rezultat u 3D marku od 8082 poena (proveriti na sajtu http://service.madonion.com).
Inace, core 316, memory 314. Verovatno moze i vise ali nisam hteo,i ono je bilo dovoljno da zauzmem prvo mesto u svojoj kategoriji.
zzmm

pa nije to neki skor,na slabijoj masini(XP 1800+,256ddr) ja te stizem za vise od 100 markova.:wave;

pa nije to neki skor,na slabijoj masini(XP 1800+,256ddr) ja te stizem za vise od 100 markova.:wave;
Iako sam ja ljubitelj Intela, mislim da tvoja masina nije slabija. Rezultati u 3D marku su bolji kod AMD masina, nego kod Intela, i to je cinjenica.
Inace, isto imam samo 256 DDR. Ponavljam, najbolji sam u svojoj kategoriji - P4x9000pro. S tim sto sasvim sigurno mogu da popravim rezultat, procesor nije klokovan, a i kartica moze vise da se klokuje.
Kad me neko stigne popravicu rekord.
ZMM

zzmm je napisao(la):
Iako sam ja ljubitelj Intela, mislim da tvoja masina nije slabija. Rezultati u 3D marku su bolji kod AMD masina, nego kod Intela, i to je cinjenica.
Inace, isto imam samo 256 DDR. Ponavljam, najbolji sam u svojoj kategoriji - P4x9000pro. S tim sto sasvim sigurno mogu da popravim rezultat, procesor nije klokovan, a i kartica moze vise da se klokuje.
Kad me neko stigne popravicu rekord.
ZMM

heeey,easy.
1500AMD = 1900imtel ? hm pa ne znam.
sta da ti kazem,menjaj kategoriju:p

heeey,easy.
1500AMD = 1900imtel ? hm pa ne znam.
sta da ti kazem,menjaj kategoriju:p
Nije sve u brzini...

Ufretin je napisao(la):
Da, ima necega i u bacanju para...:D :D :D
Obicno se pokajem kad "ustedim"...
Sta da kazem, zadovoljan sam svim masinama na kojima radi Intel od Celerona 300A do P4. Naravno, uz kvalitetne ploce sa Intelovim chipom (iskljucivo Asus i GA).
Rasprava je vec mnogo puta vodjena i besmislena je.
Pozdrav
ZMM

zzmm je napisao(la):
Obicno se pokajem kad "ustedim"...
Sta da kazem, zadovoljan sam svim masinama na kojima radi Intel od Celerona 300A do P4. Naravno, uz kvalitetne ploce sa Intelovim chipom (iskljucivo Asus i GA).
Rasprava je vec mnogo puta vodjena i besmislena je.
Pozdrav
ZMM

besmislena? hi hi hi
asus = KRS ,bar za nasem trzistu.

besmislena? hi hi hi
asus = KRS ,bar za nasem trzistu.
Asus cusl2c krs? Svasta!
zzmm

byMaX je napisao(la):

neko objasnjenje napisi,sto ne valja GA?
los kvalitet slike?lose occ mogucnosti?
ne uzimajuci saphire,ili BBA modele(sto je isto),jel neki drugi proizvodjac nudi vise,nesto kvalitetnije? i ako nide sta je ?
jel to subjektivno misljenje,ili zakljucak sa vise strana?
bas me interesuje,da u buduce bez obzira na sve ipak uzmem neku rade kartu drugog proizvodjaca.
pitanje za R9000pro,i ja znam da je R9000 GA bas lose odradjen,secas se.

pozdrav

zzmm je napisao(la):
Asus cusl2c krs? Svasta!
zzmm

ne odredjen model,jednostavno se kod nas uvoze ploce losijeg kvaliteta nego sto bi trebalo da budu,ima i dobrih primeraka,ali vecina ...

Nazad
Vrh Dno