Šta je novo?

Hardver Koji aRGB kontroler da kupim?

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

cicipufna

Poštovan
Učlanjen(a)
02.04.2017
Poena
51
Pozdrav, treba mi pomoc oko odabira aRGB kontrolera za kuciste. Trenutno imam asus tuf gt301 kuciste i u njemu imam ovaj kontroler:
1.jpg
Problem sa ovim kontrolerom je to sto ne radi aRGB, jedino mogu da menjam boje na dugmetu na kucistu, ali ne mogu u asus softveru. Kontroler ne radi lepo jer nisam spojio sata kabl kad sam sklapao racunar. Kupio sam ovaj kontroler na aliexpressu:
2.jpg
A sa ovim kontrolerom je problem sto ne rade boje uopste, samo se okrecu ventilatori i ne mogu cak ni brzinu da podesavam.
Hteo bih neki aRGB kontroler na koji mogu da nakacim 6 kulera (3 prednja, 1 zadnji i 2 od vodenog hladjenja), da mogu da podesavam boje na asus softveru i brzinu ventilatora.
Hvala unapred :)

Ovo donje je HUB. Moras ga spojis sa plocom tj sa argb konektorom na ploci za to sto zelis. Sa leve strane na slici ti je kabel za to, a dole konektor u koji spojis.

Da, to nije kontroler nego samo HUB tj razvodnik sa dodatnim napajanjem za više ventolatora zato što oni na pločama daju samo1 amper.
Ovo recimo je pravi kontroller.

Nazad
Vrh Dno