Šta je novo?

Koji aparat?

Cika Deja

Slavan
Učlanjen(a)
17.07.2003
Poena
316
Dvoumim se izmedju OLYMPUS C-370 ili Fuji A 340 ili Nikon 3200?
Najvise mi se svidja Nikon ali njega nema skoro nigde...
OLYMPUS C-370 mi se svidja e ima neko taj aparat mozda ako ima nek kaze utiske...Ili preoporucite neki drugi aparat do 175e
Unapred zahvalan.

Canon A510

A510 ne kosta 175e tako da otpada.

Sacekaj jos malo i ustekaj jos 10 evrica pa uzmi A510.

A 510 i naravno kosta 175 €, valjda nece Driver da se ljuti

Naravno da kosta 175 evra, ja ga upravo sutra kupujem po toj ceni! Prelistaj malo oglase ;)

Filip17 je napisao(la):
A 510 i naravno kosta 175 €, valjda nece Driver da se ljuti

Ne nece driver da se ljuti ali hocu ja!

Kao user na benchu s uvek dobrodosao ali nametanje onoga sto imas na lageru jer si preprodavac, nece ti biti dozvoljeno. Nisi ni obavezan da u svakom postu brines za driverovo zdravlje i nemoj da se ljutis sto te je on prvi provalio. Komentarisi slobodno do mile volje, takodje imas i hotHW sobu pa se oglasavaj ali nemoj da provlacis svoju robu kroz diskusije, shatro slucajno.

Pozdrav

simpson H je napisao(la):
Ne nece driver da se ljuti ali hocu ja!

Kao user na benchu s uvek dobrodosao ali nametanje onoga sto imas na lageru jer si preprodavac, nece ti biti dozvoljeno. Nisi ni obavezan da u svakom postu brines za driverovo zdravlje i nemoj da se ljutis sto te je on prvi provalio. Komentarisi slobodno do mile volje, takodje imas i hotHW sobu pa se oglasavaj ali nemoj da provlacis svoju robu kroz diskusije, shatro slucajno.

Pozdrav
Dobro evo ispravke, A 510 ti je najbolja kupovina za taj novac uzmi malo i pogledaj oglase

wow

Svaka cast momci bas ste mi pomogli samo se prepucavate.
No1.Planiram da aparat kupim u prodavnici a ne od nekog lika a A510 nema za te pare u prodavnicama.Tako da moram da kupim neki drugi posto vi mnogo dobro pomazete i prepucavate se moracu sam da odlucim sta da uzmem...
Tnx

A zasto bi pazario u prodavnici kad ima toliko proverenih ljudi ovde na forumu, sa kojima ces mnogo lakse izaci oko garancije?

Kako bese ono: "kome ima smisla objasnjavati, njemu nema potrebe, kome nema potrebe...." ;)

Nisam iz BG-a bwe i ne mogu da se cimam oko garancije znam da ima dobrih dilera
posebno Simpson i njemu svaka cast...Voleo bih ja A510 ali videcemo.

A ko se ovde prepucava dejo ? :)

Nazad
Vrh Dno