Mudri je napisao(la):imam Avp 4.5 ali mi se ne svidja.
Jesam ali nije pomoglo.Sad sam skinuo novu verziju sa neta trebalo bi da sve bude OKGenghis Khan je napisao(la):Chudno? Meni se to nikada nije deshavalo? Ti koliko znam koristish XP+SP1. Jel si probao uninstall pa ponovo install ?
Jednom mesečno?Genghis Khan je napisao(la):Pravo da ti kazem update-ujem ga 1 mesechno i do sada da chuknem u drvo nisam imao problema!
dral je napisao(la):...probaj AVG anti virus, www.grisoft.com, postoji BESPLATNA verzija koja se dnevno azurira.
jddipqd je napisao(la):...
Jednom mesečno?:eye:
Genghis Khan je napisao(la):...
Da chuknem u drvo do sada nisam imao nikakvih problema mada bih trebao mozda malo ceshce. Ali to u svakom sluchaju nije razlog za tolikochudjenje - barem ja mislim :d
ZoNi je napisao(la):pa, i nije ok - dnevni update je svaga 100tinak kB![]()
a, da... NOD je stvarno super! Madjutim, ja sam imao problem sa... hm... placanjem, pa sam onda resio da ga stvarno kupim...Marti Misterija je napisao(la):NOD32 - Sto se mene tice best one!
DeanXP je napisao(la):NOD32 je odlican!
Probao sam nekoliko programa. Pre njega sam drzao Nortona. Medjutim, kad mi je NOD posle instalacije nasao 2 trojanca koje je Norton zaobisao bez komentara, o'ma sam ga izbrisao. Sad ga ni stapom ne bi dirao. :whip
Daba je napisao(la):Vidim da niko ovde ne spominje McAfee Antivirus, pa me zanima da li ga jos neko sem mene koristi. Inace, "druzim" se sa njim vec par godina i ni jednom me zasad nije izneverio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari