Šta je novo?

Koji Android telefon uzeti iz Gigatrona?

jokjuar

Cenjen
Učlanjen(a)
28.10.2013
Poena
170
Moja oprema  
Mobilni telefon
Motorola Edge 40 Neo
Steam
jokjuar
Pristup internetu
  1. Optički internet
Pozdrav!

Trebalo bi da u skorije vreme uzmem Android iz pomenute radnje, nakupilo se i nekih bodova od ranijih kupovina i vrtim se oko cene od 20 hiljada dinara.

Zapao mi je za oko Meizu M2, on je 21.000.

Takođe sam video i neki VIVAX SMART Fly V550 od 17 i nešto hiljada, ali mi firma ne uliva poverenje pa sam u dilemi.

Ako neko zna bolju kombinaciju u okviru te cifre, neka baci predlog ovde.

Poželjno je ali ne i neophodno da bude dual sim, ekran od 5 ili više inča, solidna baterija (bar dva dana da izvuče), ako je moguće da ima fast charging opciju, mada ni to nije neophodno.

Od aplikacija koristim klasiku, Viber, Whatsapp, Teamviewer, Tapatalk, od igara fliper jednom u par dana, dakle nikakva ekstremna upotreba.

Hvala unapred na predlozima cheers

Što bi rekli, thanks for nothing...

Uzeo sam Acer z630, baterija traje 3 dana, ako baš maltretiram onda dan kraće. Ja zadovoljan.

Poslednja izmena:
Ostavio sam opis na Gigatron sajtu, za sada nema nikakvih loših iskustava, osim malo tamnijeg ekrana i nemogućnosti izbora audio profila, sve je na jednom profilu i ako se stavi na najtiše uključuje se vibracija. Postoji aplikacija za to na Google play-u, tako da nije neki veliki nedostatak...

Pri gledanju HD video zapisa i prilikom igranja se malo greje, ništa preterano. Kamera je prosek.

Telefon je za nezahtevne korisnike idealan. Imao sam nekoliko update-a, ništa bitno nisam primetio u funkcionisanju telefona posle njih.

Sent From Plastique

Ja se dvoumim (ili bolje receno troumim) izmedju Z630, Meizu m2 i onog turskog General Mobile 4G iz kojeg navodno stoji Google. Ne nadjoh nikakva iskustva na forumu u vezi ovog poslednjeg.

Meni je taj Meizu bio interesantan, jedino mu je mana što nema FM radio koji je meni neophodan za posao. Slučajno sam naleteo na info da nema radio i odustao od njega. Za sada mi Acer radi odlično, nemam zamerke, ali kao što rekoh nisam preterano zahtevan korisnik...

Sent From Plastique

Meizu M2 je bio aktuelan pre godinu dana, (za kupovinu preko neta i to doosta jftinije od ove cene), sada je zastareo model, a vrv je ista priča i sa druga 2, samo su još + anonimniji.

Ne volim da kupujem ako ne mogu lako da ostvarim garanciju, tako da mi te cene preko raznih oglasa slabo ulivaju poverenje. Uzeo sam supruzi tako jedan telefon sa KP od prodavca koji ima 300 i kusur palaca gore na prodate stavke i zaista sam dobio overenu garanciju, i telefon odlično radi i dalje iako je prošao garantni rok, ali to je bila hitna situacija i nije bilo drugog mesta za taj model. Odlično iskustvo, ali opet nekako više volim prodavnicu i fiskalni račun. [emoji6]

Sent From Plastique

Slazem se sa jokjuar pa bih i ja sa dve godine garancije. Ni ja nisam zahtavan korisnik. NE bih instalirao brdo aplikacija vec ono najosnovnije. Bitno mi je da telefon ne baguje, da ima dobar prijem signala i da me dobro cuju, a i ja njih. Zato bih isao na neki sa 2GB RAM. Ako neko ima neki predlog slobodno neka napise. :)

Kod tog Samsunga je isto 8 mpix kao i na Aceru, ali ne sumnjam da su bolje fotke na Samsungu, ova na Aceru je prosek...

Sent From Plastique

Nazad
Vrh Dno