Šta je novo?

Koji ADSL WiFi Router???

bandzo87

Slavan
Učlanjen(a)
26.11.2007
Poena
349
Koji ADSL WiFi Router da uzmem? Zanima me kakav je TP-LINK TD-W8901G 10/100 4 ports, WAN 1 port, ADSL ? I koji mi preporucujete u cenovnom rangu ne vecem od 60€

Najbitnije je da ima DHCP , po mogucstvu i MAC filtering, ii stabilnu vezu naravno!

Hvala. Pozdrav

Hvala na predlozima, medjutim vidim po postovima (tvojim <legend>) da si imalo problema sa dinamickim adresama tj da kada server promeni postojecu IP adresu router prosto zaglupi!! jel to istina ili je problem do tvog konkretnog primerka ??

Poslednja izmena:
Ja konkretno nemam statichku ip adresu i samim tim nemam te vrste problema. jedina setovanja koja sam imao jesu unos podataka ISP-a i naravno filtriranje MAC adresa uz WP2 zashtitu i to je to. Druga stvar je sto meni konkretno sezam pro zeza svako toliko ali do sada nisam imao razloga da resetujem ruter iskreno..desi se da nema net-a i onda odjednom proradi..sve dok nisam video topik koji je ovde mislio sam da imam problema sa njim ali u sushtini i podrshka mi je uvek govorila da "telekom neshto radi" tako da ako nisi na sezamu nadam se da necjesh imati nikakvih problema koji bi te stavljali u nedoumicu koju sam ja imao pre mesec dana kada mi se prvi put desilo da "imam net - nemam net"

pozdrav

Ja konkretno nemam statichku ip adresu i samim tim nemam te vrste problema. jedina setovanja koja sam imao jesu unos podataka ISP-a i naravno filtriranje MAC adresa uz WP2 zashtitu i to je to. Druga stvar je sto meni konkretno sezam pro zeza svako toliko ali do sada nisam imao razloga da resetujem ruter iskreno..desi se da nema net-a i onda odjednom proradi..sve dok nisam video topik koji je ovde mislio sam da imam problema sa njim ali u sushtini i podrshka mi je uvek govorila da "telekom neshto radi" tako da ako nisi na sezamu nadam se da necjesh imati nikakvih problema koji bi te stavljali u nedoumicu koju sam ja imao pre mesec dana kada mi se prvi put desilo da "imam net - nemam net"

pozdrav

Pa ne, nije problem ko ima staticku IP vec ko ima dinamicku, jer pri promeni adrese router ne zna ponovo da obnovi vezu.

Da si prochitao video bi da imam dinamichku i da nemam problema.

A da sorry sad sam tek skontao:wall: :).

Inace danas sam pazario LINKSYS WAG200G (5700dindzi), malko je skup ali savrseno radi. Znaci prezadovoljan sam. Signal na WiFi je izvanredan, nisam imao vremena da merim na kojoj udaljenosti radi.... Inace po celoj kuci mi je excellent . Evo ceo dan nije gubio vezu, a kada radim proveru brzine, znaci konstantno je 450kbps bez ikakve varijacije (na obicnom USB modemu ume da varira itekako), a dload mi je 56-58KB/s otprilike bez naglog padanja i velikog variranja. Konfigurisanje mi je trajalo nepun minut:) i sve je odjednom proradilo. Probao sam na trenutak da vadim dsl kabal i vratim ponovo kako bih video kako brzo uspostavlja vezu, i prezadovoljan sam. Svega nekoliko sekundi (20-a otprilike). Ufff odavno nisam bio ovako zadovoljan nekim uredjajem!!!:D:D:D

Vrh Dno