GIGAFAN je napisao(la):Da li neko zna nesto vise???Nekako po onome sto sam vec cuo najbolji su ovim redosledom EUnet,Beotel,Sezampro.Sta vi kazete??? ,) :type: :sceptic: :lupko:
GIGAFAN je napisao(la):Da li neko zna nesto vise???Nekako po onome sto sam vec cuo najbolji su ovim redosledom EUnet,Beotel,Sezampro.Sta vi kazete??? ,) :type: :sceptic: :lupko:
na sta konkretno mislis?DJmihailo je napisao(la):Strpi se još jedno mesec dana...biće iznenađenja sa cenama...
sale prdez je napisao(la):na sta konkretno mislis?
kalimero je napisao(la):Izbaci eunet! Na dalje je ok!
Igvan je napisao(la):Mene interesuje da li postoje neke znacajnije razlike medju provajderima kada je u pitanju ping, odnosno on-line igranje.
Ako kazem da me ostalni servisi(download, surf, p2p...) uopste ne zanimaju (ali bukvalno) koji bi ste mi ISP preporucili?
Cena nije bitna.
Igvan je napisao(la):Na zalost nemam uslova za cable. Iz SBB-a su mi rekli nista pre maja za moju zgradu, nemam zivaca za cekanje pa sam mislio mozda neki ISP ipak ima bolje pingove u odnosu na druge...
Inace igram CoD 1/UO/2 i ping do 120 je Ok. Ne znam da li za CS treba isti ili jos bolji ping?
Igvan je napisao(la):Na zalost nemam uslova za cable. Iz SBB-a su mi rekli nista pre maja za moju zgradu, nemam zivaca za cekanje pa sam mislio mozda neki ISP ipak ima bolje pingove u odnosu na druge...
Inace igram CoD 1/UO/2 i ping do 120 je Ok. Ne znam da li za CS treba isti ili jos bolji ping?
Ono što će ključno uticati na cene je ponuda koju će dati telekom krajnjim korisnicima...oni finalizuju tehničke pripreme za ADSL maloprodaju...GIGAFAN je napisao(la):DJmihailo: Koliko obaranje cena se ocekuje?Da li ce biti poboljsanja ponude za kablovski?Sta nam jos mozes reci,a da te ne kosta?Pozdrav i hvala!
dobrosavke je napisao(la):Neobee je OK. Koristim uslugu 768k download / 192k upload i mogu ti reci da download ide od 85 - 90KB nikad vise. cena usluge 3500din i jos dobijes njihov modem na koriscenje
Delija je napisao(la):Pa i od ostalih dobijas opremu na koriscenje...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari