Šta je novo?

Kućna multimedija Koji 4k Android TV do 40.000din

Koji TV, projektor, zvučnike, soundbar i ostale multimedijalne komponente kupiti?

amdpower

...on thin ice...
Učlanjen(a)
27.09.2010
Poena
325
Koji tv uzeti za kablovsku sa android i 4k?

TCL 43P615

ili

TESLA 43S906BUS

Hvala.

Sta ce ti 4k na toj dijagonali? Neces primetiti razliku u signali da pustis 4k ili ful HD. Bolje da kupis veći 4k ali da nije smart (npr 55 inča ako ga još ima) a za razliku dokupis neki provereni Android box koji radi na Androidu TV a ne te budzevine androide za tablete što Vox i Tesla I slični prave. Ako već hoces sve u 1 pogledaj hisense, oni imaju svoj operativni sistem Vida koji je bolji od kineskih budzevina

Hisense ima i Android TV (nije budževina), ali kod nas nema u ponudi 4K modela sa istim. možda ih bude u ovogodišnjoj ponudi koja vi trebalo da se kod nas pojavi na jesen

winwin jos uvek prodaje furdu ? Ljudi moji, mislim da su oni za Ginisa, pored tolikih inspekcija i na hiljade takvih slucajeva, oni i dalje salju kupcima neispravne i polomljene televizore, pa ih posle upucuju na njihov servis za zaludjivanje - nepo sistem i to traje mesecima i zavrsava se intervencijom trzisne inspekcije. Pa pisao sam i ja na temi o tehnomaniji za winwin, prosle godine i u to vreme je bilo preko 2000 zalbi u trzisnoj inspekciji na tehnomaniju. Takva firma bi na zapadu bila zatvorena odavno i za sva vremena, a za vlasnika bi bila i lustracija.

Nazad
Vrh Dno