Šta je novo?

Koji 4870?

lukasspro777

Slavan
Učlanjen(a)
01.09.2007
Poena
309
E ljudi, jurim HD 4870 da malo nabudzim komp za igrice! XD Zainteresovao sam se za Gigabyte-ov model te grafe,pa me zanima da li cu pogreshiti ako je uzmem,poshto vidim da na trzhishtu ima i Palitov,ASUS,PowerColor is Sapphire-ov model.Jel velika razlika izmedju njih?

Ili uzmesh MSI RX4870 posto je vec kloknut malo , ako vec ne zelis "rucno" da se bavish time . No , kozni mousepad je kozni mousepad :)

4870

Moja preporuka svima koji planiraju da kupe 4870 je da sacekaju novu seriju koja stize za koji dan sa bolje resenim hladjenjem tj SILENT DUAL SLOT.
Jer postojece resenje je katastrofa. :mad:
U trenucima kada zaleti izaziva takav stres- prepad kao da ce da eksplodira( kao fora kod Laptopa ali mnogo glasnije) nije prijatno.
Biosima se delimicno resi problem ali po meni karta i dalje povremeno zalece i bucnija je.
Inace karta je extra i necujna je u idle( ali o tome ima mnogo objasnjenja na forumu) .Niko je ne kupuje da mu stoji u 2D. :)))
Sacekajte silent resenje!!!

Pozz

Poslednja izmena:
lukaspro

Uz duzno postovanje.
Koliko je meni poznato sve 4870 imaju isto resenje Dual Slot.
Mozda su prodali kartu sa podesenim biosom,
ali da se necuje :d:d.

Prijatelju onda su tvoji kriterijumi mnogo dobri ili se mozda bavis prodajom racunarskih komponenti ili si stavio slusalice dok igras igre.
Pozz

Poslednja izmena:
Vrh Dno