Šta je novo?

Koji 27'' TFT?

schnappy

Slavan
Učlanjen(a)
05.08.2010
Poena
200
Dakle,

uvek ista prica 1440p vs 1080p. Nisam neki fanatik, niti sam profesionalni igrac. Uglavnom interesuje me dali vredi uloziti toliko para u 1440p (ako bi ima 1440p hteo bi da igrem sve na ultra high i na max rezoluciju, tako je i sa fullHD 24`` monitorima).

Da bi igrao sve na max na 1440p, bogami, treba ce tri puta vise uloziti u grafiku...

Gledao sam LG IPS277L-BN IPS i AOC i2757fm oni mi nekako najvise svidjaju...sta vi preporucujete?

edit: ako je moguce neka admin premesti temu u ``zakacene terme``.

Uzmi u razmatranje i Asus MX279H ali ako ga uzmes obrati paznju na zvucnike kako rade ako planiras uopste nekad da ih koristis. Imas u temi za monitore opisano sta i kako....

Cool, onda mozes i njega uzeti u razmatranje stvarno je extra monitor, da zanemarim sto imam problema da ostvarim garanciju i da ga zamenim jer ovi nasi serviseri itd nece da prihvate da monitor nije ok jer prenosi vibracije od zvucnika na plastiku pa se stvaraju raznorazna zujanja plastike od vibracija...

Koristim Samsung SA350, obican sam korisnik, igram i igrice. Imao sam strahove kako ce to da izgleda, kako za igranje tako i za citanje teksta na netu.
Prezadovoljan sam, nikada ne bi vise imao manji monitor. Inace monitor drzim na 50-60 cm od mene, imam mesta da ga stavim i dalje, ali meni je ovako ok :)

Poslednja izmena:
Ja sam kupio za sebe LG IPS277L-BN IPS i mogu ti reci da sam prezadovoljan monitorom.Prvo dobio sam dizajn monitora koji se meni svidja sa tankim okvirom koji je u istoj ravni sa ekranom.Uglovi gledanja su odlicni i nemam ama bas nikakvih problema sto je ova 27-ca samo 1080p a ne 1440p.Tako da moja preporuka ide za ovaj pomenuti lg.

Ja sam kupio za sebe LG IPS277L-BN IPS i mogu ti reci da sam prezadovoljan monitorom.Prvo dobio sam dizajn monitora koji se meni svidja sa tankim okvirom koji je u istoj ravni sa ekranom.Uglovi gledanja su odlicni i nemam ama bas nikakvih problema sto je ova 27-ca samo 1080p a ne 1440p.Tako da moja preporuka ide za ovaj pomenuti lg.

+1 taj ultra thin ivica kida...a mislim da za slicnu cenu nemogu da nadjem bolje...

Mene je izasao oko 270 eura pre par meseci kada sam ga kupovao.Sestri sam kupio isti model ali 23-ku LG IPS237L-BN IPS i takodje je odlican monitor.Mozda ce ti jos neko preporuciti neki drugi model pa sacekaj i vidi ako ne zuris.
Ako se ipak odlucis za ovaj model lg-a mislim da neces pogresiti.

A jeste videli ovo:

aoc.jpg

mislim da nije za bacanje :D na tft central je dobio preporuku. Posebno mi svidja brushed metal izgled, i montazni sistem deluje onako bas bas retro.

Vrh Dno