Šta je novo?

Koji 2.5" hdd za MacMini

LuxoR

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Nakon upgrade-a memorije u miniju, došao je red i na hdd. Dakle trenutni mini je intel macmini 3,1 (intel, nv9400,2gb ddr3, 120gb hdd). Trenutni hard je 120gb, hteo bih da uzmem neki veći - 320,500 gb

uslovi: da bude tih i da se ne greje jer se nalazi odmah iznad memorije i naravno da ima korektne performanse .... i naravno da je što jeftiniji ...

Nemam neki preciziran budžet (npr daću 10-15e više ako je takva razlika između 320 i 500 ili 500 i 640 ) samo imam u vidu da "drma seka" :d
:wave:

Imash u oglasima eksterne hardove koji su jeftiniji nego samo hard u prodavnici :) I ostane ti enclosure. 500GB je 6000 din..

Ako bash hocesh performanse, ne gine ti 7200 koji su skuplji...

Koliko su oni skuplji ? gde da ih tražim, to koliko kapiram je malo "ređa" roba ...?

btw, kako da znam da je eksterni sata? ne bih baš da čerečim ovog mog gumenog transcenda da proveravam :p

PATA hardovi i ne postoje u velikim kapacitetima koji tebi treba, ne secam se da sam video preko 120GB PATA. Sad jedino ako imash matorog Transcenda 120GB, e onda ne mozesh da budesh siguran dok ga ne otvorish :)

7200rpm jeste redji, vidi tamo na pcberzi cene...

Nazad
Vrh Dno