Šta je novo?

Kojem Logitech Misu Najduze Traju Baterije?

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Uzimam novog misa Logitech Optickog pa me zanima kojem najduze traju baterije....
Cuo sam za neke modele da traju ~ 7 dana, a ako je tako i kod ostalih odustajem....

Imam bezzicnog sa kuglicom i baterije traju po 6meseci.

Izbor je sirok(samo Logitech dolazi u obzir) ali ne bih bas MX1000..........

Pozdrav

Neverujem da niko nema Optickog Logitech......

Uzeo sam ga tako da ovo moze da se brise

pa bas mx1000 ima najbolju bateriju :d
Meni traje po mesec-dva pa onda na punjac jedno 4 sata :)

Odlican je mis ali ima i dobru cenu.
Uzeo cam Logiteh Pilot Optical i uopste nije los ima onako fin obican oblik. Videcemo kako ce se pokazati.

MX1000 je odlican mish svakako, ali ipak nije za igranje. A i ko bi se jos igrao za 90 i kusur evra. :D Problem je taj sto kada se cimne mish zabaguje. :wall:

POZ :wave:

Gidra85 je napisao(la):
MX1000 je odlican mish svakako, ali ipak nije za igranje. A i ko bi se jos igrao za 90 i kusur evra. :D Problem je taj sto kada se cimne mish zabaguje. :wall:

Zavisi.....
Koliko se secam to je bilo u odredjenim serijama....
Ja,npr. (volim quake :d....stari quaker sam) picim quake i cimam kao lood i nista....sve je ok.....znaci to su ispravili....
Jedino sto ima je kasnjenje od npr. 0.5s kada ga malo vise podignes i vratis.....

To za kasnjenje kada se podigne i vrati je i meni. A promenio sam 3 MX1000 misha i svi su bagovali kada se cimne naglo. A kako mogu da proverim iz koje je serije?

'bem li ga......meni je prvi bagovao,pa mi je (na svu srecu) crkla baza,i otisao sam na garanciju,dobio novi,i (da kucnem o drvo) ovaj radi kao sat.....
Stvarno je i meni bilo cudno,jedan baguje,jedan ne....?!

Ne znam u cemu je fora,ali koliko sam citao,logitech mx1000 je imao serije sa nekom greskom,pa je bez problema uvazavao garancije.....valjda su posle toga to otklonili,a meni se eto zalomilo :)

A gde si kupio misha ako nije tajna? :)

u platou u kenzu,kao najveci zelenko na svetu :d
Salim se,bilo mi hitno pa sam tu sjurio....

Ja sam uzeo u Pyramid. I to sva tri puta. Napravio sam im stetu od 240 evra. :d

Edit: Sorry Mikice ako ovo citas, ali sta da radim kada stvarno nisu radili kako treba. I ovaj baguje ali najbolje radi od svih do sada. :D

Poslednja izmena:
Vrh Dno