You lucky bastard.Makita je napisao(la):Ja sam trenutno na mx510 i ako sam zadovoljan njime.
Igram fps igre isljucivo a ovaj mouse je jako dobar u tome......@DARK SIDE
Izvinte za glupo pitanje, kako se FPS-ovi cepaju na tom track-u??
Da li je igrivo i kako se kombinuju levi, srednji i desni taster?
Secam se da sam kao klinac viđao u rupi na kališu neki automat sa kuglom, ali nisam nikada igrao
DARK SIDE je napisao(la):ako neko zna za josh neki slichan modela neka mi postuje ovde jer me takodje zanima....
R_U_S je napisao(la):Izvinte za glupo pitanje, kako se FPS-ovi cepaju na tom track-u??
Da li je igrivo i kako se kombinuju levi, srednji i desni taster?
Secam se da sam kao klinac viđao u rupi na kališu neki automat sa kuglom, ali nisam nikada igrao :S:
uhhhhhhhhhhhhhhhh,,,kakva pozicija kugle...na ovom mom je kugla sa strane i ne smeta uopste...pokrece se palcom a kaziprst i srednji idu na levi i desni klik....sasvim udobno...nije za mene pitanje ali poshto imam iskustva sa trackball+CS kombinacijom (a malo i quakea) ukratko: bolje ne pokushavaj. ja mislim da je ta kombinacija ostavila trajne posledica na moje prste zashto ?? evo dve slike govore vishe od 1k rechi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari