Šta je novo?

Koje zvucnike?

macke

Slavan
Učlanjen(a)
11.03.2005
Poena
319
Altec lansing 5051 ili cs 21.Zvucnike cu koristiti za sve a najvise za muziku.5051 su na testu ovde ocenili dobro i moj su favorit.Ako je neko imao iskustva sa njima...ili neki drugi predlog u rangu do 120 evra
:wave:

ti 5051 su pretpostavljam 5.1? da li ti zaista trebaju 5.1 zvucnici? meni npr. ne trebaju pa sam zato i uzeo ove sadasnje (Logitech X-220) sa kojima sam prezadovoljan!

logi2205hd.jpg

Situacija je ozbiljna!Vec dva dana krsim prste i ne mogu da odlucim pa reko da odlucimo javno :)Ukoliko negde ima da se kupi 621 kao ekvivalent ovom cs 21 neka me uputi.Ne mogu nigde da ih nadjem.A ako neko ima ove 5051 neka kaze kaki su :)svidja mi se dizajn,ali kakvi su u praksi?Sad svi nahvalise one logitec x-530.U kom su odnosu oni i altec?Hica je!!!

Za te pare, uzmi Genius SW-5.1

Ma ja bih najpre altec lansing 621 ako neko zna gde moze da se nadje moze i na pm

Kakvi bre 5.1 za slušanje muzike!?

CS21 ili Altec 621 bez suviše premišljanja... nijanse su u pitanju. Imaš ih u PCCentru pa ih nateraj da ti uključe oba modela da se lakše odlučiš...

Logitech z-3 ili x-530 nisu ništa lošiji,naprotiv,samo su malo tiši.Ja imam al621 koji su za razliku od z-3 skuplji,ružniji,glomazniji,nemaju ulaz za slušalice i kada su utišani lošije zvuče od z-3.Što se tiče 5.1 x-530 nema takmaca u toj cenovnoj kategoriji.

Pa cs nije bas u toj cenovan rang :)
Prvo sam video te x-530 i mlogo mi se svidese al onda ih chuh i .....Bas razvaljuje ali
su mi viskoki tonovi nekako slabasni:( pa sam odustao.Mada su mi ovi 5051 bas cool :) a i nahvalise ih ovde:)http://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=7918

i najpre bih uzeo njih,cs je malo precenjen.Jako mi je vazna mjuza ali i prostor i dizajn:) i "sve ono stane u ovo":)Sta dalje?Aje bre pomagajte :)

Jos jedan glas za Z-3

Koji nisu od iverice oni su od plastike.Bili su nedavno u tehnomarketu 2.1 JBL vrhunski dizajn, providni.Unutra lep magnet i još lepša štampana ploča ,ko da su za tebe pravili.

Nazad
Vrh Dno