Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Altec lansing 5051 ili cs 21.Zvucnike cu koristiti za sve a najvise za muziku.5051 su na testu ovde ocenili dobro i moj su favorit.Ako je neko imao iskustva sa njima...ili neki drugi predlog u rangu do 120 evra
:wave:
ti 5051 su pretpostavljam 5.1? da li ti zaista trebaju 5.1 zvucnici? meni npr. ne trebaju pa sam zato i uzeo ove sadasnje (Logitech X-220) sa kojima sam prezadovoljan!
Situacija je ozbiljna!Vec dva dana krsim prste i ne mogu da odlucim pa reko da odlucimo javno Ukoliko negde ima da se kupi 621 kao ekvivalent ovom cs 21 neka me uputi.Ne mogu nigde da ih nadjem.A ako neko ima ove 5051 neka kaze kaki su svidja mi se dizajn,ali kakvi su u praksi?Sad svi nahvalise one logitec x-530.U kom su odnosu oni i altec?Hica je!!!
Logitech z-3 ili x-530 nisu ništa lošiji,naprotiv,samo su malo tiši.Ja imam al621 koji su za razliku od z-3 skuplji,ružniji,glomazniji,nemaju ulaz za slušalice i kada su utišani lošije zvuče od z-3.Što se tiče 5.1 x-530 nema takmaca u toj cenovnoj kategoriji.
Pa cs nije bas u toj cenovan rang
Prvo sam video te x-530 i mlogo mi se svidese al onda ih chuh i .....Bas razvaljuje ali
su mi viskoki tonovi nekako slabasni pa sam odustao.Mada su mi ovi 5051 bas cool a i nahvalise ih ovdehttp://www.benchmark.co.yu/vidito.php?sid=7918
i najpre bih uzeo njih,cs je malo precenjen.Jako mi je vazna mjuza ali i prostor i dizajn i "sve ono stane u ovo"Sta dalje?Aje bre pomagajte
Gledao sam ih na jednom sajtu gde su im izvrnuli gace
Izgledaju kao krs.Spolja sve lepo ispolirano a unutra krs,obicna iverica sad mnogo se i ne razumem al primetio sam da su kablovi goli a stampana ploca ko u radio klubu :d zvucnici bedni jos da ih cujem...
Koji nisu od iverice oni su od plastike.Bili su nedavno u tehnomarketu 2.1 JBL vrhunski dizajn, providni.Unutra lep magnet i još lepša štampana ploča ,ko da su za tebe pravili.