Šta je novo?

Koje zvuchnike do 90-100e?

• Začetnik teme Začetnik teme demios
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

demios

Čuven
Učlanjen(a)
07.12.2003
Poena
770
Nije mi bitno previshe da li su 5.1 ili 2.1, ali bih voleo da su shto jachi (onda bolje 2.1).
Hvala u napred na savetima.

Zvuchnici su super ali imam jedan problem. Pucketaju i to solidno glasno kad se u kuci ukljuchi, a pogotovo iskljuchi neki uredjaj, npr. sijalica i to me zestoko nervira. Shta da radim? Da li je to do njih ili do struje. Da li bi neku APC reshio problem. Inache stari zvuchnici nisu pucketali pri gashenju sijalice, a shto se tiche elektro instalacija, one su skoro menjane i mislim da su OK. Da li da ih reklamiram ili da ih mozda probam kod nekog drugog. Napominjem da nije do sounblastera jer se isto pucketanje javlja i kad su ishtekani iz njega.

BTW Mnogo lepo gruvaju za 85e
Pozdrav!

Poslednja izmena:
demios je napisao(la):
Zvuchnici su super ali imam jedan problem. Pucketaju i to solidno glasno kad se u kuci ukljuchi, a pogotovo iskljuchi neki uredjaj, npr. sijalica i to me zestoko nervira. Shta da radim? Da li je to do njih ili do struje. Da li bi neku APC reshio problem. Inache stari zvuchnici nisu pucketali pri gashenju sijalice, a shto se tiche elektro instalacija, one su skoro menjane i mislim da su OK. Da li da ih reklamiram ili da ih mozda probam kod nekog drugog. Napominjem da nije do sounblastera jer se isto pucketanje javlja i kad su ishtekani iz njega.

BTW Mnogo lepo gruvaju za 85e
Pozdrav!

Problem je najverovatnije u (jeftinoj) naponskoj jedinici na zvucnicima, mislim da za to nema (isplativog) reshenja... :S:

Poz:wave:

Mislim da to nije zbog naponske jedinice u zvucnicima posto kod ortaka na Logitech Z-5500 isto tako pucketa.Verovatno je do elektro instalacija u stanu.

E ovako. I jedno je i drugo. Prebacih zvuchnike u drugi deo stana i pogadjajte, tamo ne krche. Zakljuchak je, imaju ovi zvuchnici malo osetljiviju naponsku jedinicu, ali je i do instalacija u mom delu stana. Jedino sam u dilemi, da li da 'vatam majstora shto je radio instalacije ili da se otvorim za neki UPS?

Nazad
Vrh Dno