Šta je novo?

Periferni uređaji Koje zicane IEM slusalice uzeti

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

veeljkoo

Poznat
Učlanjen(a)
25.02.2023
Poena
30
Skorije sam poceo da istrazujem audio opremu i vidim da su zicane IEM slusalice mnogo bolji izbor od headseta, npr. trenutno imam Redragon H510 koji mi valja za gaming ali muzika... i ne bas toliko. Jel imaju neki jeftiniji modeli u nasim radnjama ili na KP da se kupe a da valjaju za muziku? Trazim nesto sto jeftinije

Napiši budžet, bar okvirno.
In-ear se kupuju samo ako imaš potrebu za njima (prenosivost, male dimenzije, uglavnom bolja izolacija od over-ear modela) ali ako ti trebaju univerzalne slušalice za kućnu upotrebu, onda ima boljih rešenja od in-ear, do 50 evra npr.

do 100$ ove (mada i skuplje)

Skoro su mi stigle Tangzu Waner ,sa novčićima samo 10 evra ,još sam u šoku šta može da se dobije za te pare
Ali ako je u pitanju kućna varijanta izbegavaj in-ear modele pre svega zbog sluha

Pogledaj na primer Koss ksc75 ili Porta pro ,kph30i ... to je ona kategorija koju svaka kuća treba da ima

proverena opcija- Simgot EW300 (standard verzija).
. voze ih 3 drajvera, i imaju zamenjive nozzles, sa razlicitim tjuningom, kao da si kupio dvoje slusalica odkjednom.
sad ssu 61eu, slanje je free, garancija 2 godine.

shenzhenaudio.com

skoro su jedne dosle brzo, nista carina itd.

Prilozi

• slikka.png
    slikka.png
    514.2 KB · Pregleda: 19
Ja od skoro koristim Simgot EM6L uz PSVR2 i fenomenalne su za VR i gaming generalno, svuda ih preporučuju. Ja nisam audiofil ali me je iznenadilo kako lepo zvuči i muzika na njima, malo su shouty kada su malo jače pojačane, ali generalno zvuče jako čisto, vokali su jasni, bass je tu a nije prejak. Stabilno stoje u ušima i udobne su za nošenje meni sa malim ušima, mada ih nisam nosio duže od 3h. Pored njih koristim i overhead openback Philips X2HR za flatscreen gaming i muziku povremeno. Obožavam ih, ogromne su ali su neverovatno udobne. IEMs zvuče malo "čistije" ali zato sa X2HR imam taj osećaj širine zvuka. Uzeo sam ih prvenstveno za gaming po preporuci ovde na forumu i iznenadio se kako i muzika lepo zvuči i na njima.

IEMs koje sam imao kratko i nisu mi odgovarale su bile Truthear Zero Blue (prva verzija), prvenstveno zbog veličine onog dela koji se gura u uvo, bukvalno sam ih jedva koristio jer imam male uši. Zvučale su zabavno za gaming, ali ne bih ih preporučio za muziku. Zvučale su kao da zvukove čujem iz mozga, ako to ima smisla. Imaju dosta bassa koji je zabavan kad igraš igrice i zvuk metala odjekuje jako, ali glasovi govora su bili nekako u pozadini, malo nerazumni na momente. Isti su mi utisci vezano za muziku, sve zvuči nekako sabijeno kao da dolazi iz glave, puno bassa i nejasni vokali koji zvuče kao da su nekako u pozadini povučeni.

Nazad
Vrh Dno