Ja od skoro koristim Simgot EM6L uz PSVR2 i fenomenalne su za VR i gaming generalno, svuda ih preporučuju. Ja nisam audiofil ali me je iznenadilo kako lepo zvuči i muzika na njima, malo su shouty kada su malo jače pojačane, ali generalno zvuče jako čisto, vokali su jasni, bass je tu a nije prejak. Stabilno stoje u ušima i udobne su za nošenje meni sa malim ušima, mada ih nisam nosio duže od 3h. Pored njih koristim i overhead openback Philips X2HR za flatscreen gaming i muziku povremeno. Obožavam ih, ogromne su ali su neverovatno udobne. IEMs zvuče malo "čistije" ali zato sa X2HR imam taj osećaj širine zvuka. Uzeo sam ih prvenstveno za gaming po preporuci ovde na forumu i iznenadio se kako i muzika lepo zvuči i na njima.
IEMs koje sam imao kratko i nisu mi odgovarale su bile Truthear Zero Blue (prva verzija), prvenstveno zbog veličine onog dela koji se gura u uvo, bukvalno sam ih jedva koristio jer imam male uši. Zvučale su zabavno za gaming, ali ne bih ih preporučio za muziku. Zvučale su kao da zvukove čujem iz mozga, ako to ima smisla. Imaju dosta bassa koji je zabavan kad igraš igrice i zvuk metala odjekuje jako, ali glasovi govora su bili nekako u pozadini, malo nerazumni na momente. Isti su mi utisci vezano za muziku, sve zvuči nekako sabijeno kao da dolazi iz glave, puno bassa i nejasni vokali koji zvuče kao da su nekako u pozadini povučeni.