Daj bre nemoj ima covek da se demoraliseAzda' je napisao(la):bas oces da vidis kakva ti je mashina uzmi ut2k3 na sve full pa meri :d
radax je napisao(la):Kupio sam novu mašinu pa reko - da je istestiram... Ali skroz sam izašao iz fazona novih igrica...
Šta je trenutno aktuelno (najbolje) - po kategorijama: strategije, pucačine itd.
Azda' je napisao(la):novi fps...
max payne 2
tron 2.0
halo
pa probaj na tome... a ako bas oces da vidis kakva ti je mashina uzmi ut2k3 na sve full pa meri :d
OptiPlex je napisao(la):Da mi je znati sta vidite u tim Generalsima. Prazniju igru u zivotu nisam video. Znam bar 10 strategija starih po nekoliko godina koje ga siju za 4 duzine, i u single i u multipleju.
Azda' je napisao(la):znao sam da ce neki pametnjakovic da se javi
mislio sam na akcione igre eto na...![]()
Neo_Matrix je napisao(la):...
Sta vidimo u Generalsima ? Pa igrica je jedna od najboljih koja je ikad postojala, ... , pored toga najrealnija je...
Neo_Matrix je napisao(la):...
Sta vidimo u Generalsima ? Pa igrica je jedna od najboljih koja je ikad postojala, ima grafiku bolju nego bilo koja pucacina, a radi se o strategiji, pored toga najrealnija je i mnogo je zaraznaaaaaaa!!!
OptiPlex je napisao(la):C&C po 1000-ti put u svojoj prostoti.
spojio sam mu postove u jedan i upozorio na pm da cu ubuduce da brisem.Neo_Matrix je napisao(la):Cika Dejo sad bi ti crni ili Silver ili pak Peca rekli da nepises jedan post ispod drugog...
Postoji Edit!!!
Neo_Matrix je napisao(la):Cika Dejo sad bi ti crni ili Silver ili pak Peca rekli da nepises jedan post ispod drugog...
Postoji Edit!!!
cof je napisao(la):...
gde odose godine obrazovanja, da nisi malo pogresio ==>"nepises"
Izvini kad ti ispravljas druge rekoh da ti prijateljski ukazem na gresku
:beat: :mrgreen:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari