Šta je novo?

Koje su trenutno aktuelne igre?

radax

Zapažen
Učlanjen(a)
01.01.1970
Poena
20
Kupio sam novu mašinu pa reko - da je istestiram... Ali skroz sam izašao iz fazona novih igrica...
Šta je trenutno aktuelno (najbolje) - po kategorijama: strategije, pucačine itd.

Strategije
C&C Generals i ekspanzija Zero:Hour
Warcraft III i ekspanzija The Frozen Throne
Starcraft :)
Homeworld2

Pucacine...nista :(
Ustvari situacija je strasna ... nove igre su uzas zivi :(

novi fps...

max payne 2
tron 2.0
halo

pa probaj na tome... a ako bas oces da vidis kakva ti je mashina uzmi ut2k3 na sve full pa meri :d

radax je napisao(la):
Kupio sam novu mašinu pa reko - da je istestiram... Ali skroz sam izašao iz fazona novih igrica...
Šta je trenutno aktuelno (najbolje) - po kategorijama: strategije, pucačine itd.

Pun games forum diskusija o novim igrama :)

Znači... UT2 cheers

Probaj i Generals Zero Hour u nekoj vecoj rezoluciji i High Kvalitet, iako je strategija dosta trazi...

Da mi je znati sta vidite u tim Generalsima. Prazniju igru u zivotu nisam video. Znam bar 10 strategija starih po nekoliko godina koje ga siju za 4 duzine, i u single i u multipleju.

C&C po 1000-ti put u svojoj prostoti.

Inace, radax, prosvrljaj malo po forumu i videces zilion novih igara...ili slobodno udri search pa trazi po autoru OptiPlexu ;)

Azda' je napisao(la):
novi fps...

max payne 2
tron 2.0
halo

pa probaj na tome... a ako bas oces da vidis kakva ti je mashina uzmi ut2k3 na sve full pa meri :d

Max Payne 2 nije FPS nego je iz treceg lica. ;)

poz

OptiPlex je napisao(la):
Da mi je znati sta vidite u tim Generalsima. Prazniju igru u zivotu nisam video. Znam bar 10 strategija starih po nekoliko godina koje ga siju za 4 duzine, i u single i u multipleju.

Sta vidimo u Generalsima ? Pa igrica je jedna od najboljih koja je ikad postojala, ima grafiku bolju nego bilo koja pucacina, a radi se o strategiji, pored toga najrealnija je i mnogo je zaraznaaaaaaa!!!

Max Payne 2 mozda nije FPS ali je sigurno jedna zavidno lepa , veoma zahtevna igrica cijim testiranjem ce se doticni sigurno nasladiti i nauzivati... also try Colin McRea Rally 3 i Halo

znao sam da ce neki pametnjakovic da se javi :D

mislio sam na akcione igre eto na... :p

Azda' je napisao(la):
znao sam da ce neki pametnjakovic da se javi :D

mislio sam na akcione igre eto na... :p

ali si rekao FPS a ne akcione :D

Naravno da je Max Payne 2 dobra igra.

poz

Mani se novih igara uzmi nesto sto je provereno:
-Vietcong
-Mafia
-Gothic 2
....
Uzmi bolovanje(odmor) sedi kupi neke sokove iskljuci telefon zakljucaj vrata od sobe i .....uzivaj

Neo_Matrix je napisao(la):
...

Sta vidimo u Generalsima ? Pa igrica je jedna od najboljih koja je ikad postojala, ... , pored toga najrealnija je...

:D morao sam :D

Probaj Max Payne 2 od pucacina a od strategija moja preporuka je Rise of Nations

ako hoces da upropastis svoj drustveni/poslovni/sexualni/itd. zivot na duze staze,a pri tome jos i da uzivas,probaj sa "tony hawks pro skater 4" meni je uspelo.. :happy:

...

Sta vidimo u Generalsima ? Pa igrica je jedna od najboljih koja je ikad postojala, ima grafiku bolju nego bilo koja pucacina, a radi se o strategiji, pored toga najrealnija je i mnogo je zaraznaaaaaaa!!!

Igru ne cini samo grafika. Ovde se slazem sa Optijem C&C serijal je ranije bio daleko bolji od danasnjih klonova. Moze da prica ko sta hoce, ali i Warcfraft I i II su po meni bili bolji od aktuelne trojke u smislu originalnosti i igrivosti.

OptiPlex je napisao(la):
C&C po 1000-ti put u svojoj prostoti.

ma deca ni ne znaju koliko je c&c serijal star i izandjao... otkrili su toplu vodi pa se loze... eh kad se setim przenja sa red alertom... al sad kad pogledam to je obichna arkada a ne strategija :)

nego lepo ti uzmi homeworld 2

Uzeo sam UT2 i oduševljen sam.. STRAVA JE!!

..takođe sam uzeo i Comanche 4.. i razočarao sam se - Čini mi se da je bolje izgledao drugi deo na 486-ici!!

Probaću još par pomenutih igrica.. Hvala cheers

Obavezno probaj Generalse, pasces na dupe verujmi...

...ako volis avanture, sjajna igra
Runaway: A Road Adventure
http://www.runaway-game.com/

Strategije
C&C Generals i ekspanzija Zero:Hour
Warcraft III i ekspanzija The Frozen Throne
Starcraft
Homeworld2
UT2 veoma dobra igrica
Gta vice city i ona je dobra uzece ti 1 mesec za igranja

Cika Dejo sad bi ti crni ili Silver ili pak Peca rekli da nepises jedan post ispod drugog...
Postoji Edit!!!

Cika Dejo sad bi ti crni ili Silver ili pak Peca rekli da nepises jedan post ispod drugog...
Postoji Edit!!!
spojio sam mu postove u jedan i upozorio na pm da cu ubuduce da brisem.
a ovo sam ostavio da podsetim da vazi i za druge. ;)

Postoji Edit!!!

gde odose godine obrazovanja, da nisi malo pogresio ==>"nepises"

Izvini kad ti ispravljas druge rekoh da ti prijateljski ukazem na gresku
:beat: :mrgreen:

cof je napisao(la):
...

gde odose godine obrazovanja, da nisi malo pogresio ==>"nepises"

Izvini kad ti ispravljas druge rekoh da ti prijateljski ukazem na gresku
:beat: :mrgreen:

nema frke, to je greska u kucanju "Lapsus in ..." Neznam bas latinski, ali postoji poslovica...
Svejedno ovo je slucajna greska, ali ono je za bat... ctp;

Ako volis Piratske igrice probaj Pirates of Caribian ili Port Royale dobre su

Uvek aktuelno...

Ove igre makar ja uvek mogu da igram i one su i dan danas aktuelne:

Starcrafti, Warcrafti i Diablo serijal (Lord of Destruction patchovan sa 1.10 rocks!)

Novije:

Age of Mythology: The Titans, Frozen Throne, C&C: Zero Hour, Freelancer, NFS: Underground, ako volis vampirske: Undying & Bloodrayne, Max Payne 2, Halo (vec vidjeno)...

:wave;

ja bih dodao i elite force 2(cak i da nisi treki dobra je igra:),i chaser(po meni bolji od halo-a,samo da nema onog odvratnog nivoa pd vodom :brow: )i jos recimo tocca racing driver.....

cheers

Nazad
Vrh Dno