evo ja duze vreme koristim Android na HD2 i prezadovoljan sam. al' da se dvoumim izmedju HD2 i DHD izabrao bi potonji bez razmisljanja. ne zbog brzine jer je HD2 dovoljno brz da neke velike realne razlike nema vec zbog par sitnica
- baterija se ne moze puniti kada je telefon ugasen (ako ti se telefon isprazni do kraja, moraces da trazis nekog prijatelja da ti pozajmi bateriju ili ces se baviti lemljenjem prirucnog punjaca)
- alarm ne radi kada je telefon ugasen
- DHD ima primetno vise memorije od HD2. sto se tice kolicine NAND memorije, na HD2 je moguce to donekle kompenzovati uz pomoc App2SD+ al' ostaje mala nelagodnost u smislu da ne mozes da vadis karticu iz telefona dok radi + postoji mala (doduse bas mala...neznam da li je vredno pominjati) verovatnoca korupcije podataka dok su na SD kartici. Sto se tice RAM memorije...nema quick fix, DHD ima 256MB vise...nije da je to neka ogromna prednost, al' ipak...
sa druge strane, veliki plus za HD2 je broj razlicitih build-ova, WP7 koji vec radi na HD2, meego u najavi, ubuntu i da ne zaboravimo WM 6.5 i (ako je to nekome potrebno) navigacione softvere koji u svojim verzijama za WM razbivaju sve sto postoji za Android, iOS ili WP. sto se tice kamere, 720p ce proraditi...pitanje je vremena. na WP7 720p vec radi (mene doduse ovo nesto i ne intresuje)
ako si entizijasta i volis da cackas, flash-ujes, probas vecinu postojecih (sto mobilnih sto desktop

) operativnih sistema na telefonu, onda je HD2 sampion nad sampionima.