Šta je novo?

Koje slusalice 5.1?

shku

Čuven
Učlanjen(a)
22.03.2003
Poena
620
Predlozite neke
Ja sam probao one medusa 5.1 i totalno sam razocaran bio.
Prvo sto imaju pola kile pa posle nekog vremna vrat otkida,zatim njihovo pojacalo je osteljvio na,pocevsi od monitora,bezicnih telefona a mobilne ni da ne spominjem,pa morate po stolu da jurite mesto na kojem se nece indukovati sumovi i na kraju same slusalice kad pojacate njihovo pojacalo probijaju,ali to nije malo probijanje nego totalno krcanje i kad na samim sluskama(kablu) pojacate sve na max opet se cuje blagi sum i ako je na pojacalu smanjeno na minimum.
Jednom recju rekao bih da sam dobio poluproizvod na probu i u jednom momentu sam pomislio da nesto nije ispravno u extrafensi paketu u kojem dolaze.Dalji test me nije interesovao pa sam sve vratio u kutiju sve sa crvenom trakom :p
E sad predlozite vi neke,prvenstveno bi mi trebale za igranje.

Probao sam i ja tu medusu, i nisu me odusevile.
I ja trazime neke ok 5.1 sluske, ali tesko....Pre manje od godinu dana sam cuo Ozaki-jeve 5.1 slusalice, i mogu da ti kazem da su bile odlicne, externi dekoder, nisu teske,odlicno pakovanje, i dobar zvuk, ali njih vise nema.
Firma KBC ih je nabavljala, ali vise ne, sada nude genius 5.1 koje nisam probao.
Ne znam dal bas trazis 5.1 sluske,ali imas odlicne altecove slusalice, 602i sa nekim 3d sound modom, koje bi za igranje trebalo da su ok(POGLEDAJ TEST NA SAJTU), ali ne bas i za flmove ako hoces 5.1 zvuk
Ako slucajno uspes da nadjes Ozaki 5.1 slusalice, ne oklevaj

Ja imam i Zalman i Medusa slusalice. Po meni su Zalman za igru puno bolje jer imaju nekako puno dublji bas i bolje se cuju udaljeni zvukovi poput hodanja i slicno. Medusa jos ima i aktivan pojacivac koji ne trpi pored sebe fiksni bezicni telefon (bar moj SIMENS gigaset) i uvek je prisutan onaj pozadinski sum koji nervira. Medusa se i jako cuje sa strane pa i nema neke svrhe koristiti ih da nebi smetali ostalim ukucanima.
Uz to Medusa kosta oko 6000 dinara a zalman 3500 tako da je puno bolji izbor ZALMAN... bar za igranje.

Razmishljao sam se o slushalicama al sam odustao i uplatio loto. Racunam ako padne neka para hehehe da uzmem stan i zvuchno da izolujem i stavim one B&W zvuchnike i laganica. Nece uvo da trpi slushke pa bog.

Da li neko moze da mi odgovori gde da kupim Speed Link Medusa slusalice?

Kupi SennHeiser slusalice...neces pogresiti...najbolji zvuk koj sam cuo na slusalicama...

Batali stvarno 5.1 slusalice,...medusa, zalman, genius....Dobre 5.1 slusalice dosta kostaju, dosta sam gledao na netu o tome
Zato uzmi nesto od Sennheisera ili Akg-a, recimo hd-201 ,202 ili akgk66 , dobre opcije u donjem cenovnom segmentu

Vrh Dno