Šta je novo?

Koje radio i tv emisije posvecene IT tehnologijama pratite

Stefan1

Čuven
Učlanjen(a)
05.09.2003
Poena
649
Evo inspirisan threadom o kompjuterskim magazinima,postavljam temu isto to samo tv ili radio emisije.
Dakle to IT shvatite veoma siroko.

Ja relativno cesto slusam na TOP FM-u PC petak subotom od 18h,a ranije i BG online utorkom od cini mi se 20 h.

ja nista... net mi je dovoljan, najbolji medij moji moze postojati. naravno kad ukljucim ads blocker :D

Pratim ponekad eTV na B92 i PCTV na RTS 1 :p

E bila je neka mnogo dobra emisija na BK oko 12 Netvvork se zove...nisam imao pojma da se prikazuje zna li neko jel ovo prva epizoda ili ?:) Jel onaj voditelj iz Cyber Spacea :)?

Uh, cyberspace, to su bila vremena :) Danas smo svedeni na gameover i onaj silikon na metropolisu...

Pratio sam ranije onu emisiju na 3K mislim da je Cyber Space, baš je bila super emisija-imala je sve od hardwera pa do igara, trebao bi 3K ponovo da otpočne sa nekom takvom emisijom. Mislim da nisu toliko komercijalne i da ih zbog toga ima u toliko malom broju na televizijma.

Poslednja izmena:
Malo je jadna eTV emisija na B92. Sve neke do yaya komponente, al` nikako da ih testiraju u radu :(

Jel gledao neko onal "Pro Play" ili tako nesto na Artu ili tako nekoj televiziji?
Ja slucajno uvatio pre neznamkolko dana, ono izgleda ko da je producirano na necijoj gajbi...

Ne pratim ni jednu ali ako se nadjem pored tv kada se one pustaju pogledam ih...
One vezane za HW i SW one vezane za gameing i ne gledam..

Poslednja izmena:
Pratim e TV i PcTv i ponekad Silicon.exe, mada kada covek pogleda
i nema neki bogati Tv izbor emisija, radio slabo slusam tako da i ne znam
sta ima od emisija na njemu :)

Isto kao i Stator, kada se nadjem pored upaljenog TV-a, odgledam, kao i emisije o automobilizmu i upste ceo tv program.
Nisam kao Homer Simpson kolekcionar TV vodica :)

Odgledam eTV i Silikon ponekad...

TV? Jel to ona kutija slicna CRT monitoru koje su nase tate i mame gledale kada nije postojao komp (pa im ostala navika i danas :D)?

Radio??? Sta je to? Jel to neki dezodorans? :D

Ja gledam onu komediju u kojoj ucestvuje Zarko Radosavljevic, obavezno me nasmeje, svaka preporuka :) (pre toga sve ostre i teske predmete sklonite iz sobe :))

Niko nije gledao ovo na BK ?:) hm..

Los prijem BK signala...

kUdtiHaEX je napisao(la):
Ja gledam onu komediju u kojoj ucestvuje Zarko Radosavljevic, obavezno me nasmeje, svaka preporuka :) (pre toga sve ostre i teske predmete sklonite iz sobe :))

Pa ako na to gledas kao na humoristicki program, ala monti pajton, onda je to i vise nego OK zabava...

E, da zaboravio sam da pomenem Žareta i njegovu crnohumornu emisiju. Uvek se slatko nasmejem kad to gledam :)

E ima na BK kao neka IT emisija, onaj Doktor u odelu :D:D:D:D :d

Bane® je napisao(la):
E ima na BK kao neka IT emisija, onaj Doktor u odelu :D:D:D:D :d

Pa da, NETVVORK :D sad je kulturica, odelce, uvučena košulja itd. :d

Poslednja izmena:
niko ne pominje Polarotor :D

Polarotor nije los :)ali :)...Netvvork je mnogo dobar :) samo da ga ne prekinu :)

Polarotor je los :D , definitivno. Nadam se da se i ostali slazu :) Onaj voditelj je za Znanje-Imanje emisiju, a ne za IT.

Nije dobro dodje ako nema sta da se radi pa da se cisto cuje sta ima :)...Dobra ti va za znanje-imanje.. :)

Misa063 je napisao(la):
Pa ako na to gledas kao na humoristicki program, ala monti pajton, onda je to i vise nego OK zabava...

Pa da tako nesto :) Smesan je za medalju... :d :d

A šta je to TV ? :D

Je'l u Polarotoru, 93-94 neki lik pitao da li može da napravi 486-cu od TV-a, kasetofona, i kabla?

Nazad
Vrh Dno