drapin je napisao(la):???
200dm ? Za pojacalo ? Jel si ti siguran da tako nesto uopste postoji ?
Pinki je napisao(la):...(mislim ima 4 ulaza za 4 zvucnika)...
Uvek možeš da se dernjaš u zvučnike i da to snimišAponen je napisao(la):Kakvi crni ULAZI za zvucnike? FX
Pinki je napisao(la):Ljudi, sta se to mlatite!? Imam i ja kuci Tehnics pojacalo pa mogu da se ubace 4 zvucnika (mislim ima 4 ulaza za 4 zvucnika), plati sam ga 100 dm, oznaka je (SU-650)!
Da li postoji nesto slicno za te pare???
drapin je napisao(la):i to nema nikakve veze sa ljudima i njihovim "karakternim osobinama"...
Pazi, moja konstatacija se odnosi na ono sto je napisao Lemilica i u tom svetlu ne gresim. Da ponovim, on se zali na ljude koji su mu savetovali zvucnike od 500-1000DEM. A ja mu odgovaram da su cene jednostavno takve i da nisu ljudi i njihove "karakterne osobine" krivi sto zaista jesu visoke...Heinz je napisao(la):Mislim da grešiš, i to mnogoBio je članak jednom u nekim stranim novinama (New York Times ili slično), o vlasniku ne_znam_sad_tačno_koje HI-FI firme koji se obogatio na tim osobinama ljudi da im uvek treba nešto ultrta-mega-giga, a prodaje stvari po nekim giant cenama.
Heinz je napisao(la):Tačno je da sve ima svoju cenu, ali ako me neko odere za 9.500 $ onda mislim da tu neko nije normalan![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari