Šta je novo?

Koje od Sanyo 4xAA baterija+punjac?

Solesoslav

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2008
Poena
555
MQN09 daje veci amper output, sto znaci da moze brzi da napuni baterije. Medjutim, ioanko im treba oko 5-12h (kaze se kao 7-10h, ali nikad to nije tacno ni priblizno), tako da ti tih 20% vece amperaze nece znaciti verovatno.

Inace, nadji drugde, ima jeftinije :) Mozda cak i da porucis sa eBay-a ili nKon.nl

Gde drugde ima jeftinije(jel mislis kod nas) i konkretno kako funkcionise to porucivanje sa e-bay(ne mislim step by step uputstvo, nego nikad nisam to radio, pa me brine carina)?

Ima kod nas. "List"aj recimo :) Ako ne nadjes, izgooglja samo Sanyo MQN04 i gledaj nase stranice - pogotovu ove sto listaju po cenama :) Ja sam ispod 2K platio sa baterijama. Plus imas i varijantu sa AAA baterijama (punjac+4xAAA baterije, umesto za 4xAA, jer je meni bas AAA trebalo samo)

Sa ebay-a baterije idu sasvim OK. Na ovaku malu kolicinu se ne isplati nazalost, i punjac nisam nasao da se isplati (zasebno)! Ali ako ti treba vise baterija, pravac eBay, uz placanje preko PayPal-a.
Ja sam od ovog prodavca narucio 12 komada AAA od 950mAh: (to je varjanta koja krace traje po pitnaju broja punjenja, ali duze traju baterije - zgodno za misonje kad se igra :)), za sada traju :D A mnogo jeftinije nego kod nas cak i obicne:
http://www.ebay.com/usr/lumengear?_trksid=p3984.m1439.l2754

Isplati se kad se salje obicnom postom i kad nadjes ovakve cene, OK prodavce i to, ispod 50e vrednosti. Cak i da dodaju PDV, pa se isplati.

Nazad
Vrh Dno