Šta je novo?

Koje napajanje do 50 evra

forp

Slavan
Učlanjen(a)
16.01.2007
Poena
319
Predlozite mi neko napajanje do 50 evra. Hvala.

Ili dodaj jos 15e i uzmi cheiftec 550W i znas na chemu si. Ne isplati se uzimati (kvalitetno) napajanje manje od 450W jer je to minimum koji je potreban za novije graficke karte i procesore.

evo ja sam na Cooler Masteru Energy power 380W i super je dovoljno za ovo moje iz potpisa...Tako da price da ti treba 500W bash i ne stoje zavisi sta ocesh da gurash ako ti je konfa slicna mojoj mozes njega pazariti
cena je 45e

Bio je neki test (objavljen u vestima na benchmarku pre nekog vremena), gde su likovi testirali overklokovan quad core (intel) i sli 8800GTX (isto overklokovane) i jos svasta nesto i dosli do toga da sistem trosi ~560W...

Jedno pitanje u vezi chieftec napajanja, moze i za ovo, ja imam gps-350 model, e sad oba bi trebalo da imaju dve nezavisne 12v grane, e sad na izlazu iz napajanja ima 3 kabla sa 12v molexima, na dva kabla idu po dva molexa i jedan za flopy valjda, i na trecem kablu ima 3 molexa za 12v, e sad kako razlikovati koja pripada gde, tj koje su to dve grane i zasto ih ima 3? Mozda glupo pitanje za nekoga ali u uputstvu nema nista a ni na netu ne nadjoh nista slicno.

evo ja sam na Cooler Masteru Energy power 380W i super je dovoljno za ovo moje iz potpisa...Tako da price da ti treba 500W bash i ne stoje zavisi sta ocesh da gurash ako ti je konfa slicna mojoj mozes njega pazariti
cena je 45e

Slazem se - za bilo kakvu cost budget/stariju/ masinu sve preko 350W je odlicno. U tom slucaju ce i kinez od 400W (i 15e) da zavrsi posao perfektno. A ako za par meseci slucajno resi da predje na C2D ili jaci A64 sa GF8800/x2900 morace ponovo da menja napajanje i to na minimum 450W + 30A na 12V grani. :wave:

Prva i treca grana su kratkospojene, tj. napajaju se sa iste tacke, ali nemam pojma kako ces da odredis koja je koja... Verovatno je ono sa 3 molexa grana za sebe, a ono sa po floppy konektorom druga grana.

Nazad
Vrh Dno