Šta je novo?

Koje miševe imate?

pisi Razeru?

Upravo stigao Scyrox V6 kao zamena za G305 kod kog su počeli switch-evi da "preskaču". Prvi utisak odličan - dimenzije, oblik, web software. Srednji klik dosta tvrd, ali precizan. Trebaće vremena da se naviknem na težinu (40g), bukvalno je miš duplo lakši od G305.

da, 40g je mental :D ali kada se naviknes, sve ostalo je meh :)

I kako se pokazao? i da li su mere
112 x 71 x 25 mm ?
Ne znam gde si našao te dimenzije, ali na Redragon sajtu su dimenzije tog miša 5.0 x 2.6 x 1.6 inča, tj. 127 x 66 x 40 mm.

@Nes*
Pa valjda je normalno da veruješ proizvođaču, a ne onome što su naši prodavci prepisali ko zna odakle. A imaš i recenzije tog miša na netu gde isto tako pišu sve dimenzije, a i poređenje oblika i dimenzija sa drugim miševima.

Screenshot 2025-01-24 at 14-01-04 Redragon COBRA M711-FPS Review - RTINGS.com.png

Poslednja izmena:
stigli Obsidian Air dots :)

obsidian_dots.png

Mene sve nešto strah od menjanja tih glajdera.
Sve se tripujem neću uspeti tako dobro ravno da ih podesim i da će da mi bude "nešto neravno", iako sam kupio identične samo bi trebalo da legnu na isto mesto. :ROFLMAO:
Te tačkaste ne bih smeo ni da probam :ROFLMAO:
Moraću da se stisnem.

ja uzeh glajdere sa aliexpressa, par komada po 1$ za superlight, rade odlicno :D

ako nekom isto treba moze ih naci na aliju pod nazivom Enhanced ICE Edition Mouse Skates

i ovo je sa aliexpressa :)

Nazad
Vrh Dno