Šta je novo?

Koje miševe imate?

Imam Razer Basilisk V3 X Hyperspeed i iskreno razočaran sam. Oblik i veličina miša mi odgovaraju, ergonomski je super, ali software je toliko loš da razmišljam da ga zamenim.

Synapse mi toliko baguje: miš čas radi dobro, čas ne ide u sleep, čas se ne budi iz sleep, a ono što me najviše nervira je kad alt tabujem igru-ne prepoznaje kliktanje po desktopu.

Neverovatno je da kompanija čiji je slogan "from gamers by gamers"ima takav krš od softwera koji godinama ne rešava.

Baterija mu ne traje bog zna koliko(što me je isto negativno iznenadilo) a miš bukvalno jedini rgb efekat ima na skrolu.

A do sada sam mislio da ne postoji gori softver od A$us Armoury Crate. To je neviđeno, nestabilno bloat smeće.
Ali je fazon što kada se sve jednom podesi (sačuva u memoriju uređaja), posle toga nema većih bagova u radu, i miš i tastatura rade normalno. Mada, ne koristim one Aura sinhronizacije, pa ne znam kako sve to radi.

Imam Razer Basilisk V3 X Hyperspeed i iskreno razočaran sam. Oblik i veličina miša mi odgovaraju, ergonomski je super, ali software je toliko loš da razmišljam da ga zamenim.

Synapse mi toliko baguje: miš čas radi dobro, čas ne ide u sleep, čas se ne budi iz sleep, a ono što me najviše nervira je kad alt tabujem igru-ne prepoznaje kliktanje po desktopu.

Neverovatno je da kompanija čiji je slogan "from gamers by gamers"ima takav krš od softwera koji godinama ne rešava.

Baterija mu ne traje bog zna koliko(što me je isto negativno iznenadilo) a miš bukvalno jedini rgb efekat ima na skrolu.
A što uopšte koristiš software? Čini mi se da jedino osvetljenje nije moglo da se sačuva u memoriju miša.

ma evo izbrisao synapse i miš opet pravi gluposti kad se alt tabuje. Mnogo me nervira.

Ја сам једно вријеме користио бежичне мишеве и никада ми искуство није као за каблом.

koje si to bezicne koristio?

ovaj nije private :)

Da li neko zapravo koristi neki od ovih miseva sa rupicama u kucistu i koji je problem posle nekog vremena, mozda bele verzije imaju vise problema.. Da li se prljavstina skuplja u tim otvorima, na ivicama, i nesto mi deluje kao da je dosta cimanja ocistiti to, a ako ocistis tipa nekom cetkicom, da samo upadne onda to unutra :D

Zainteresovao me SS Onyx Ghost wireless..

koristio sam crni, pa beli glorious (crni zicni beli bezicni) nisu bili nista vise “prljavi” od ovog lamzu koji sada imam bez rupica. inace se odvaja taj deo misa bez da ga moras rastavljati (srafove) i uvek mozes oprati (glorious).

ali to zavisi od coveka do coveka, ko ima kakav znoj

Svaki se miš prlja. Na svima što imaju gumeni točkić je to najprljavije mesto na mišu, kod MXa to nije problem jer je točkić metalni ali nije ni to idealno (ne znam jel do mog, ali iako je infinity skrol fina stvar nije idealna, a ova kočnica definitivno ne pretvara skroz u onaj standardni nego je onako na pola neko iskustvo, plus točkić klokoće jer je metalno jelte ali barem se neće raspasti za dve godine...) Takođe svaka gumirana i blago perforirana površina skuplja prljavštinu i to se ne može očistiti, barem ja ne znam čime.

Које су шансе да је ово оригинал?

Abnormalno male 😅

Je li meni samo promaklo za sve ove godine da je "Enhance mouse precision" u okviru Windows podešavanja pod MUST za isključiti? Slučajno naletio na taj tips dok sam nešto gledao za mog Razer Viper Ultimate. Inače bio sam zadovoljan i prije ali kao da je nešto falilo, ispostavilo se to + manuelna kalibracija podloge za miš. Druga dimenzija.

To se gasi od prve fps igre dobrih 20 i kusur god :D

Tako sam i mislio :)

Postoji li gaming mis sa touch povrsinom za scroll umesto scroll wheela.. kao na Magic Mouse, i zasto to nije a thing na PC-u.. Kad predjem sa scrolovanja na magic mouse samo prstom po misu, na ove scroll wheel-ove (plus sto se naravno vec pokvario), bas je mucenje..

(znam, neke psihopate skacu u CS-u preko scroll wheela, sto je verovatno razlog zasto i dalje postoji)

Kod mene i dalje Logitech G502 Hero, kupio ga kad je izašao i dan danas radi. Izlizao se, ali bez greške od prvog dana :cool:

GbXJTHeagAAy326

😍

Pulsar Feinmann F01

Dimension:
118.6 x 65.3 x 42mm

MSRP: $179.95

MX master 3s, najvise za posao i browsing.
Povezan na dva racunara i jako brzo i lako se prebacujem sa jednog na drugi.

Mis max za preporuku, tih, udoban, jedino po nekad ne hvata horizontalni scroll ali to mislim da je vise do aplikacija u kojima ga koristim.

MSI GM 51 Wireless i odusevljen sam sa njim zaista 😄💪

Koristim HyperX Pulsefire Dart kupljen u Games-u na nekoj velikoj akciji pre tri godine za 3500 din. Radi kao prvog dana savrseno. Baterija ne primecujem da je oslabila iako ga koristim za posao 8h dnevno 5 dana u nedelji. Da se pojavi opet ista akcija uzeo bih jos jedan sigurno za rezervu :)

zowie ec1 razocaro me, lijevi klik otiso nakon nesto vise od 1.g samo sam ga tresno od pod..:ROFLMAO: imam i 502x al g hub je shit od soft...treba mi mis slican zowie da ima dpi dugmence i hz rate i da je na kabl..

Imam isti miš i ja sam zadovoljan. Software mi ne baguje, sve radi kako treba. Doduše, ni ne koristim bog zna šta, dpi podešavanja i programirao sam par dugmića. RGB je odličan jer je minimalan a i to sam isključio jer mi ne treba. Ponekad se upali točkić sam od sebe na kratko, ali mi to ne smeta.

ja imam icue radi ventilatora i procito sam online da mogu praviti problem oba software...rijesio sam problem i fizicki odstranio dpi 2 tipke, mis mi odlicno sjeda za ruke al eto te dve tipke bez g hub u zaru borbe prst ih zakaci...

Nazad
Vrh Dno