Šta je novo?

Koje miševe imate?

Ja koristim Logi M185 več 8-9 godina. Koristim za svakodnevni rad na lapu. Ne igram igrice.
Ovo je isti miš sve vreme, samo sam mu jednom menjao "karoseriju" jer se razbio, a mašina je ista.
Jedna Duracell baterija drži i do godinu dan, za moju ruku odgovara i ne bih ga još menjao.

@nightshadow
https://gigatron.rs/misevi/rapoo-mt750s-crnisrebrni-bezicni-mis-318652

Nije loš casual/posao miš za te pare (posebno po ovoj ceni), mada nisam baš neki fan tog brenda. Pretraži temu/forum za utiske.
Stigao prosle nedelje, zadovoljan za sad. Uzet na aliju uz neki kupon za $32.
Elem, primetim ja posle 2-3 dana koriscenja da nekako 'losije klizi' po podlozi od starog Bloody misa. Poceo zglob da me boli lepo. Onda mi juce padne na pamet pa jbt ja nisam skinuo one folije sa klizaca. Okrenem mis i zagrebem malo po klizacima, folije tu :D skinem ih sa sva 4 klizaca i sad je mnooogo bolja situacija :D

lc power m718gw

1714306771171.png

Ovo ***** sam kupio oko nove godine i zaobidjite u sirokom luku.
Mikroprekidaci vec krenuli da zezaju a tockic odavno vrti ko pijan i u suprotnom smeru, totalno labavo radi (i ako sam nije labav).

0/10

Moj prvi bežični miš Asus Rog Harpe Ace Aim Lab Edition koji koristi isti prijemnik kao i tastatura. Rešio sam da se ponovim na 12 rata... :)

Prilozi

• 001.jpg
    001.jpg
    151.1 KB · Pregleda: 91
  • 002.jpg
    002.jpg
    210.8 KB · Pregleda: 67
  • 003.jpg
    003.jpg
    231.5 KB · Pregleda: 115
Trenutno koristim Zowie U2, medjutim posedujem i Vaxee XE Wireless 4k i G-Wolves HTS Plus 4k. Zeleo bih da prodam sva tri trenutno i da kupim sebi Finalmouse Ultralight X 8k 😁, ukoliko nekoga zanima slobodno može da mi piše za više informacija!

Razer Basilisk V2 (pre njega sam imao Razer Naga Trinity koji sam dao klincu).

Dio kolekcije, izvinjavam se na prašini, ovo je bilo tik pred brisanje 🫢

Prilozi

• 20240723_134730.jpg
    20240723_134730.jpg
    358.5 KB · Pregleda: 119
Razer DeathAdder V2 Pro

koristi li neko Logitech master 3s na Meku? koja podesavanja koristite?

Da li koristite njegov "usb dongle"? Ja ga kacim preko bluetootha direktno na laptop i primetno mi losije radi nego kada se koristi njegov usb (kao da secka kursor prilikom pomeranja)... Malo me nervira da moram da nosim i usb prijemnik posto menjam misa na windowsu i meku...

Keychron M3 Mini Metal

IMG_1046.jpg

Ne koristim ga puno jer mi ovaj Logitech više odgovara ergonomski, ali kvalitet izrade je vrlo dobar, baterija je isto dobra, sigurno može bar sedmicu dana uz neko malo intenzivnije korištenje, ali opet kažem, nisam ga puno koristio pa sam je možda samo jednom ispraznio i punio. Manje-više jedina mana mu je to što mu se softver, tj. Evga Unleash RGB ne može koristiti, odnosno miš se ne može kastomizovati bez USB konekcije, iako preko BT radi sasvim uredno. Za 50 evra odlična kupovina.

Ne koristim ga puno jer mi ovaj Logitech više odgovara ergonomski, ali kvalitet izrade je vrlo dobar, baterija je isto dobra, sigurno može bar sedmicu dana uz neko malo intenzivnije korištenje, ali opet kažem, nisam ga puno koristio pa sam je možda samo jednom ispraznio i punio. Manje-više jedina mana mu je to što mu se softver, tj. Evga Unleash RGB ne može koristiti, odnosno miš se ne može kastomizovati bez USB konekcije, iako preko BT radi sasvim uredno. Za 50 evra odlična kupovina.
Aha shvatio sam, nece da se podesva akda jee povezan preko BT, pa dobro.

Poslednja izmena:

Asus ROG Gladius III Aimpoint Wireless

Prilozi

• IMG_20240316_191324.jpg
    IMG_20240316_191324.jpg
    225.9 KB · Pregleda: 53

juce radilo kada sam stavio i gledao...

ROG Harpe Ace Extreme je mis, a zasto je sklonio video nemam pojma

250$ :)

Znam znam...
Ali me i dalje interesuje, prokletstvo je to 😅
Čak mi je i onaj Mini interesantan.

Ma dzabe im kvalitetan mis kada im je softver tezak trash.

Uzeo za posao sa Alija K-snake bm600, posle par meseci i dalje sam zadovoljan baterijom koju punim jako retko. Mada ja sam svetla ugasio.

1726826346697.png

Ako vam se desio/desava problem da scroll wheel preskace, tipa skrolujes dole on ode gore na kratko/obrnuto, ili se ne desi nista, izgleda ima jako glupo resenje koje radilo kod mene :D Otvorio sam mis i bas jako duvao po scrollu i tu oko njega, ovo je izgleda najbolje, nikakav kompresovani vazduh i slicno nego jako duvanje (heheh). Ima tema na redditu sa gomilom upvote-ova, a na YT sam cak nasao da lik nije ni skidao poklopac nego samo u tu supljnu oko scrolla duvao.. Ja sam ipak skidao poklopac. Ne znam jel temp fix ali za sad je ok..

Nazad
Vrh Dno