MadaFakka
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 22.06.2023
- Poena
- 5
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700x + ID Cooling SE-226-XT
- Matična ploča
- ASUS TUF Gaming B550-Plus
- RAM
- 2x16gb DDR4
- GPU
- Sapphire RX 6700 XT
- Storage
- M.2 1tb Kingston KC3000 + M.2 1tb Samsung 970 Evo plus
- PSU
- Antec Neo Eco gold 850w modular
- Kućište
- Fractal design Focus 2 black
Pozdrav ekipa! Trazim ATX kuciste za novu konfiguraciju (koju cu uskoro da sklopim), pa mi treba vasa pomoc. Ovo su neka kucista koja gledam na KP:
1. FRACTAL DESIGN Focus 2 black - 82e
2. BE QUIET! Pure Base 500 white - 96e
3. FRACTAL DESIGN Pop Air Black - 102
Kao sto vidite, sva su bez side panela, ne interesuje me RGB niti providne stranice. Ono sto mi je bitno je da ima dobar airflow i da bude sto tise. S tim u vezi, sta vi mislite, da li je bolje uzeti Focus 2 + ventilatore Arctic Cooling P12 Pwm Pst 5 Pieces Value Pack (35e) i eventualno neki kontroler ako treba (15e), ili odmah ici na neko skuplje kuciste sa ventilatorima? Plocu planiram da uzmem GIGABYTE B550 aorus elite V2. Sugestije i saveti za neka druga kucista su dobrodosli. Hvala!
1. FRACTAL DESIGN Focus 2 black - 82e
2. BE QUIET! Pure Base 500 white - 96e
3. FRACTAL DESIGN Pop Air Black - 102
Kao sto vidite, sva su bez side panela, ne interesuje me RGB niti providne stranice. Ono sto mi je bitno je da ima dobar airflow i da bude sto tise. S tim u vezi, sta vi mislite, da li je bolje uzeti Focus 2 + ventilatore Arctic Cooling P12 Pwm Pst 5 Pieces Value Pack (35e) i eventualno neki kontroler ako treba (15e), ili odmah ici na neko skuplje kuciste sa ventilatorima? Plocu planiram da uzmem GIGABYTE B550 aorus elite V2. Sugestije i saveti za neka druga kucista su dobrodosli. Hvala!