Šta je novo?

Koje kuciste?

simo

Slavan
Učlanjen(a)
14.09.2007
Poena
304
Sam naslov kaze, treba mi kvalitetno kuciste, do 50-60e, prioritet hladjenje!
Bez napajanja.

CM gelite sam imao priliku da vidim, i deluje dosta dobro( napajanje bih izvadio)?
chieftec ch-05?

Svi predlozi su dobro dosli, hvala unapred!!!

CM 690 ili 590. Mada nisam siguran da li moze da se nadje 590 do 60e. Oba su izvrsna kucista za te pare i svodi uglavnom izbor na izgled.

NE mora da bude okrenuto ka dole.Znaci imas izbor da li hoces da ti izbacuje topao vazduh napolje ili da hladi samo sebe.Opcija A ima manu to,sto topao vazduh koji struji unutar napajanja povecava broj obrtaja njegovog ventilatora i samim tim isto postaje bucnije nego kada uvlaci hladan vazduh sa poda.Sto se tice same lokalizacije PSU-a,to je valjda trend kod vecine kucista novijeg datuma da ono bude na dnu kucista.To moze a ne mora da ima mane,zavisi npr. da li imas kvalitetno napajanje sa dugackim kablovima.Po meni to je idealno mesto da se smesti napajanje jer termodinamika nam govori da topao vazduh je redji i putuje nagore.Za te pare stvarno OK kuciste.

Sam naslov kaze, treba mi kvalitetno kuciste, do 50-60e, prioritet hladjenje!
Bez napajanja.

CM gelite sam imao priliku da vidim, i deluje dosta dobro( napajanje bih izvadio)?
chieftec ch-05?

Svi predlozi su dobro dosli, hvala unapred!!!
Ako mozes da nadjes neko od Asus kucista kojih odavno nema kod nas. Jedno vreme ih je Pakom i Sinteh uvozio. Iz neobjasnjivih razloga ih niko ne uvozi duze vreme (koliko je meni poznato). Asus kucista su ubedljivo najbolja za pare koliko su kostala. Ne spadaju u tesku kategoriju ko chiftech. Imaju nesto malo deblji lim od klasicnih, ali je zato kvalitet izrade na vrlo zavidnom nivou. Odlicno se sve uklapa. Dolazila su po defaultu bez napajanja. Svojevremeno su kostala oko 25-30e.
poz

Nazad
Vrh Dno