Šta je novo?

Koje kuciste do 100 eura?!

Mladenovac

Slavan
Učlanjen(a)
27.08.2005
Poena
304
Treba mi pomoc?! Koje mi kuciste preporucujete do 100e. Ne mora da ima dodatne kulere! Moze biti bilo koje boje, i da bude lepo?! Ako mozete da mi date nesto opsirnije, gde mogu kupiti ili pogledati kucista?! Unapred zahvalan!

Hm... Chieftec ima MIDI Tower od 410W, jako robusno i teško, prva liga odrađeno. Gomila mesta za ventilatore, a preporučujem ti iza procesora da staviš originalan Chieftec ventilator od 12cm, vrlo tih, puno skida temperaturu u kućištu. Napred ima mesta za 2 osmice, sa strane isto, ali nije neophodno.

Ima u crnoj, beloj, srebrnoj, crno-srebrnoj. Modeli DX-01, LBX-01, LBX-03... Šta ja znam ima ih gomila, svi su slični unutra, spolja je glavna razlika, pa šta ti se više dopada. Uglavnom svi imaju vratanca, to se meni uopšte ne sviđa, ali vratanca mogu da se lako skinu.

Pogledaj u mbsoftu, oni imaju ThermalTake, bas lepa kucista...
www.mbsoft.co.yu

i pogledaj antec, po meni jedna od najboljih i najlepsih kucista koja se mogu naci. jedino su cene malko jace od konkurencije.

Chieftec kucista su veoma lepa. Ja imam CX 01 BL-BL-B , a imas ih u Ewe Comp ~ List
http://www.ewe.co.yu/ewecomp/index.php

tel/fax: +381 11 3165-111, 3164-999, 2618-167.

Telefoni komercijale u Cvijicevoj su:
tel/fax: +381 11 3291-700, 3291-310, 3291-296

Poz

Evo sta ti ja preporucujem.
Antek 95evr.info pc.berza.
Codegen Briza-info pakom 60evr.

Prilozi

• codegon briza.jpg
    codegon briza.jpg
    12.7 KB · Pregleda: 194
  • SuperLanboy_front.jpg
    SuperLanboy_front.jpg
    14.7 KB · Pregleda: 155
Ja ne znam zashto svi hvale Chiefteca ... imam ga vec pola godine, kada stavim one stranice sa strane, zvechi kao tenk (i to radi HDD-ova ne radi ventilatora ... a HDD-ovi su WD), dok sam imao Q3 kucishte sve je bilo mnogo tishe ...

shto se tiche hladjenja, mesta za ventilatore, prostora, limarije ... sve je super ... ali pretpostavljam da zhelish i tishinu, a ako je zhelish onda elegantno zaobidji chieftec ... nisam probao druga da bih poredio ili rekao ti koje je tiho ali znam da je ovo buchno ...

Kucishte je iz CX serije.

Onaj antek lan boy je kewa, bas mi se svidja, da sam ga video ranije, ne bih uzeo ovog mog chiefa. Ja sam u Imtelu uzeo lbx za 110E cini mi se, i veliko je, ima dosta mesta, hardovi su okrenuti na levo, ako hoces neke slike, javi pa da ti poshalkem.

pogledaj briza kucista, odlicna su i lepa, dobijes sa dva ventilatura unutra, imaju dobru ventilaciju. Kupio sam neki dan za AMD64. Kosta oko 65 evra. Evo gore je neko ostavio link

pozdrav

Meni se svidja i ovo kuciste, moze biti, jeftino a odlicno resenje... Cini mi se da sam ga video za 65E u nekoj firmi, cini mi se da je bio pakom, nisam siguran.
http://www.spirecoolers.com/Case.asp?ProdID=14
P.S Ogromno je, big tower
SP9007B.jpg

P.P.Shttp://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=634357&postcount=24

Poslednja izmena:
Mnogo ruzno to kuciste bre Nitro...stvarno nemas ukusa :D :d ...salim se...Thermaltake.....npr WinGo(oko 95e)veliko prostrano kuciste sa 5 default ventova,jako lepo mislim da je i jako dobro (zvucno)izolovano..na vratancima imas 2 velika potenciometra(nisam siguran da se tako zove..ali prave reci ne mogu trenutno da se setim)kojima kontrolises brzinu dva venta u kucistu...imas u verziji sa providnom stranicom ili bez...meni se cini kao jako kvalitetno kuciste i vredno para......aj valjda sam bio od neke koristi... :wave:...

Poslednja izmena:
A neke preporuke za kuciste do 120e ali sa nekim ATX 2.0 napajanjem?

Nazad
Vrh Dno