Šta je novo?

Hardver Koje kućište? ~200€

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

imbaqq

Slavan
Učlanjen(a)
10.01.2014
Poena
210
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen 9 7950x // Arctic Liquid Freezer II 420 RGB
Matična ploča
Asus ProArt X670E
RAM
2x32GB DDR5 5600/40 Kingston
GPU
RTX 3060/12 Asus
Storage
1TB Kingston Renegade // 2TB Kingston KC3000 // 16TB Seagate
Zvuk
Bowers & Wilkins PX7
PSU
Fractal Design Ion+ 2 Platinum 860W
Kućište
Be Quiet Silent Base 802
Monitor
Philips 27E1N8900
Miš & tastatura
Logitech MX Master 3S // Logitech Craft
Laptop
Xiaomi Pro 15 2022
Mobilni telefon
iPhone 14 Pro Graphite
Pristup internetu
  1. ADSL
  2. Mobilni internet
Hoću da uzmem novo kućište za budžet oko 200€. Bitna je estetika - da je minimalističko, elegantno, kvalitet izrade i da može da se spakuje Arctic LF II 420. Za sad neki moj pik je Cooler Master Masterframe 600. Da li ima još nešto u tom cenovnom rangu? RGB nije bitan ni najmanje.

Antec c8 curved wood :Dimage.jpg

Ne bi trebalo da stane u C8, ne znam što si kačio tu sliku.
Staje u Flux Pro (gore) koji je odlično kućište ali košta preko 200e kod nas ili u non-Pro Flux ali napred, koji je u okviru budžeta i takođe odličan.

@imbaqq
Baci pogled na ovaj thread:

Neka od pomenutih kućišta imaš i kod nas i dobra su...NZXT H7 Flow 2024 (proveri da li je ta verzija kod nas), Fractal Meshify 2, North XL, Torrent...

Ne bi trebalo da stane u C8, ne znam što si kačio tu sliku.
Kako ne staje kad kućište podržava 3x140(i gore i dole)? Jedino ako to nije to
Sliku sam okačio da vidi kako je lepo i elegantno kućište kakvo je i tražio. Plus se vidi da je dole 3x140
Edit: Sad vidim da ako podržava ventilatore ne mora da znači da može i radijator

Upravo tako. Hladnjak je sasvim druga priča, plus je onaj na LF III debeo - 38mm, sa sve fanovima 63mm. Plus creva, fitinzi, itd...

Inače, sad sam proverio i NZXT H7 Flow koji imaju kod nas je 2024 verzija, poklapa se oznaka modela (CM-H72FB-01 (Black) / CM-H72FW-01 (White))...LF III 420 bi trebalo da staje napred.

Hoću da uzmem novo kućište za budžet oko 200€. Bitna je estetika - da je minimalističko, elegantno, kvalitet izrade i da može da se spakuje Arctic LF II 420. Za sad neki moj pik je Cooler Master Masterframe 600. Da li ima još nešto u tom cenovnom rangu? RGB nije bitan ni najmanje.

Nazad
Vrh Dno