Šta je novo?

Koje je klase taj mobtelov BENZ?

no name

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2000
Poena
630
Moja oprema  
CPU & Cooler
R5 5600G, R7 7700, i5 13600k, i5 12400f. i3 12100f, R7 2700X
Matična ploča
MSI B450M MORTAR MAX, AORUS B650 ELITE AX, ASROCK Z790 PG RIPTIDE
Pristup internetu
  1. Optički internet
Ili bar gde mogu da mu nadjem sliku? :p

Da i koliko verujete u ovo! :banana:

Izvinjavam se na ovako glupom pitanju i Hvala!

no name je napisao(la):
Ili bar gde mogu da mu nadjem sliku? :p

Da i koliko verujete u ovo! :banana:

Izvinjavam se na ovako glupom pitanju i Hvala!

Alal vera na pitanju. :guitar:
Danas svasta mozes procitati na benchmarku. (bukvalno :d )
Salu na stranu, mislim da je u pitanju A klasa.
Nisam korisnik 063 mreze, tako da ne moram
ni da im verujem ni da im ne verujem. :d
(mada sam po prirodi poprilicno sumnjicah)

A stvarno....svasta......pa po gradu se dnevno vidi 10-20 komada tih mercedesa....u pitanju je A170,mada je istina da ce svaki skeptik da se zapita "da li je to zaista to",posto su i sami (mobtel) dali odgovor....

Koliko košta učestvovanje u nagradnoj igri!?

Cena : jedna poruka za prijavu - 10 din + porez, druga poruka za odgovor po istim tarifama - total: oko 25 din
Iovako imammo najskuplje (tele)komunikacije na svetu, pa sta je 25 dinara gore-dole. Ako i ne ucestvujes, uzece ti na drugi nacin.

Ukoliko korisnici posalju 80-85k poruka, oni su nagradni fond pokrili, a termine za reklamu verujem da su zakupili do 2016. na tim televizijama na kojima se reklamiraju tako da ipak verujem da ce neko dobiti tu A klasu i telefone ili sta vec...

satro :party:

A170 cdi a ako hoces da ih osetis uzivo ima ih u poslednje vreme na taxiju(Beogradski,Plavi,Beo)naruci i zamoli dispecera za A klasu

Ne bih se ljutio da mi je onaj plavi a170 parkiran ispred kuce,
naravno dobijen na toj cuvenoj famoznoj igri :banana: :party:

ZoNi je napisao(la):
inace, i ja sam poslao jednu prijavu... sto da ne...

Aha, s tim sto meni nije potreban auto, vec mobilni telefon :)
Varijanta dobijes uto, pa prodas mi ne lezi....bolje neka ga dobije neko kome je bas potreban....kao meni sada telefon ;)

Ja sam poslao jednu prijavu za svaki slucaj, tek da se ne bi posle nervirao kako nisam ucestvovao i kako sam mozda propustio nesto sto je cekalo da bude bas meni dodeljeno :)

Dobice ga neko sigurno. Samo mi je jos u secanju ona Frikomova C-klasa koju je dobio niko drugi do tadasnji najveci svercer benzina iz okoline Obrenovca. Cini mi se da je i ovde taj slucaj. Neko je znao kome ide taj A170 pre nego sto se pojavila prva reklama ili flajer.

Pitanje je extremno glupo, da ne idem u detalje ali dovoljno je to sto se odgovor koja je klasa vidi u samoj reklami.

Ne verujem da niko to jos nije primetio?
Momak kada mu stigne pitanje odgovara sa "A".

Pozdrav!

I ja bi voleo da dobijem taj, taman ga menjam za Civic TypeR i kutju na moru :D

mecka je sigurno klase a (da potvrdim i ja)!cena bi trebalo da bude 24 din za obe poruke!a pj je napisao da su zakupili termin za reklamiranje do 2016... ne moraju da zaqpljuju termin zato sto je to njihova televizija! i stvarno mislim da nema nista ne samo od ove nagradne igre nego da su sve namestene!
poZ :)

driver je napisao(la):
I ja bi voleo da dobijem taj, taman ga menjam za Civic TypeR i kutju na moru :D

Za pare od A170CDI možeš da kupiš neke dobre felne za CTR i neku žutu trafiku koju posle odšlepaš do mora.. :D

Poslednja izmena:
zendraqla je napisao(la):
mecka je sigurno klase a (da potvrdim i ja)!cena bi trebalo da bude 24 din za obe poruke!a pj je napisao da su zakupili termin za reklamiranje do 2016... ne moraju da zaqpljuju termin zato sto je to njihova televizija! i stvarno mislim da nema nista ne samo od ove nagradne igre nego da su sve namestene!
Da, nisam ni razmisljao o tome....ja TV gledam svake prestupne godne, pa sam ove uhvatio par minuta, ali nisam imao pojma koji je kanal u pitanju :)
Nesto sam ubedjen da sam video na Pinku....ali kako god....verovatno tripujem...

Driver, jel ti to mislis na kucu iz monopola ili... ?:d

ma mozda i jesi video na pinku (sve je moguce)... kakva je ta hondica type R ? sigurno ne moze da se poredi sa nekim nemcem, a pogotovo sa Brabus-om EV12 w/5211

zendraqla je napisao(la):
ne moraju da zaqpljuju termin zato sto je to njihova televizija! i stvarno mislim da nema nista ne samo od ove nagradne igre nego da su sve namestene!

MA GDE BI ONI TO :d . Ja se divim karićevom talentu za BIZNIS. Pazi kad čovek "plati" EXTRA PROFIT i dobije pare nazad i TO SA KAMATOM koju ne bi dobio ni u jednoj banci. Ja sam mislio da to samo ima u filmovima, ali prevario sam se.

Ja sam cuo iz pouzdanih izvora :p da je taj A170 cdi rezervisan za Jelenu Karleusu kao svadbeni poklon od Karicija :-devil-: , a vodnik im je kum :D :D
kao najveci obozavalac :d :d

Zar nisu išutirali JK iz obe kuće (izdavačke i porodične)? :-devil-:

Sto me podseti...
Sta kazete za jedan forum posvecen automobilima, kao i najnovijoj kompjuterskoj
tehnici ugradjenoj u njih. Doduse mi takve automobilie ne mozemo da vozimo, ali
mozemo da komentarisemo.

Nazad
Vrh Dno