Šta je novo?

Koje igre trenutno igrate

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
Kratko i jasno, nabrojte igru ili igre koje trenutno igrate

ja igram:

Nibiru: age of secrets
Hard truck apocalypse
Sins of solar empire

Far Cry 2 ..

Obicno i igram po jednu igru, i ne igram nesto cesto, predjem, zavrsio sam, cekam nesto drugo i tako u krug.
Ako/kad imam vise igara u kompu onda obicno izgubim interesovanje za jednu od njih ..ili vise zbog neke druge.

Metal Gear Solid 2: Substance - extra
i
Guilty Gear XX Reload: The Midnight Carnival - ne moze da prodje dan a da ne odigram bar 4-5 partija. A i moram da odrzavam moju killer formu :-devil-:

Ne igram nista, cekam da se skine Dead Space. Dobro COD4 MP se podrazumeva :D

Zadnje 2 godine se ne igram prelazenje i ostalo me smorilo
warcraft preko neta ponekad
i ut/cs sa ortacima preko neta
Kad izadje ra3 to cu morati malo :)

CoD4-MP
GoW
HL2 EP1
:)

Undying , i uzivam...

Unreal II - The Awakening :)

Hearts of Iron 2 - Armageddon

Far Cry 2 kad nadjem malo vremena

Combat Mission: Shock Force - lagano prelazim kampanju i po neku brzu misiju.

Medieval Total War: Britania - veliku kampanju, odigram par bitaka dok ne dosadi.

I naravno, Far Cry 2! :type:

Poslednja izmena:
CSS, NBA2k9, Clear Sky, PES 2009..

Ja uvek igram samo jednu igru,sada je to Far cry 2.

vrlo retko igram... poslednje što sam igrao su Moorhuhn Kart 2 i FizzBall...

Jedi Academy :)
Mnogo dobra igra.

Kako kome, meni se dopada. I ne vidim da joj ista spektakularno fali?

^uh kad se setim...stvarno dobra igrica!

Pa dobra je igra ali ja nikad necu zaboraviti Dark Forces 2: Jedi Knight. Kritika je pljuvala cinematic-e sa glumcima B produkcije a meni je to bilo ekstra gotivno. Problem prvog Jedi Knighta je sto ga je mali broj ljudi koje ja znam (a i u Srbiji generalno) igrao kada se pojavio. Pa su onda videli JK2 i odusevili se. A to mu dodje isto samo unapredjeno i negde unazadjeno.

To vazhi i za sve Far Cry 2 hatere.

Eh da, zaboravih da napomenem. Ovih dana se intenzivno igram Benchforuma, ne znam koji mi je djavo, igra je realno krsh :d:p.

Grafika nikakva (nezahtevna). AI NPC-eva solidan, kraljice nikakve. A glavna kraljica (koja mi se bas popela na kicmu ovih dana) je glupa ko *****. :eyebrows:

Poslednja izmena:
cod4 mp.

To vazhi i za sve Far Cry 2 hatere.

Eh da, zaboravih da napomenem. Ovih dana se intenzivno igram Benchforuma, ne znam koji mi je djavo, igra je realno krsh :d:p.

Grafika nikakva (nezahtevna). AI NPC-eva solidan, kraljice nikakve. A glavna kraljica (koja mi se bas popela na kicmu ovih dana) je glupa ko *****. :eyebrows:

:laugh::laugh::laugh:

Nazad
Vrh Dno