Šta je novo?

Koje igre rade na ovoj konfiguraciji?

Nele 2547

Zapažen
Učlanjen(a)
02.02.2022
Poena
22
Moje specifikacije kompa su:
AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 4000+ 2.11 ghz
RAM 3 GB
OS Windows 7
HDD 160 GB
RAdeon HD 6450 grafička 12 gen. stara
Koje igrice mogu da igram na komp.

Koji te žanrovi interesuju? Jest da je matora konfa, ali ima kvalitetnih naslova iz njenog vremena.

Onako baš grubo govorereći računaj igre iz vremena Playstation 2 ere.
Znači izašle 2005. i ranije.
Poneki noviji naslov ako je manje zahtevan.

Nitforspit most vantet iz 2005 i undergroud-i, kolofduti ne secam se kako se zovu ali ona prva dva sigurno. Imas fantasticnu voznju kvadovima Pure, half life 2, ne mogu da se setim sta sam jos igrao na takvoj konfiguraciji ipak je to bilo pre 15ak godina...

Ac 2
Carrion
A komp. je još od 2007 npr Prototype 1 traži iste spec.

Poslednja izmena:
Moje specifikacije kompa su:
AMD Athlon 64 x2 Dual core processor 4000+ 2.11 ghz
RAM 3 GB
OS Windows 7
HDD 160 GB
RAdeon HD 6450 grafička 12 gen. stara
Koje igrice mogu da igram na komp.
Dirt 2 ,Gta 4 sa neki config ,Minecraft starija verzija ali i dalje najpopularnija 1.8 ,Prvi Call of Duty ima jos dosta al se ne mogu setim

Bitan je, ali budi oprezan jer radni takt jednog procesora možeš uglavnom da upoređuješ samo sa radnim taktom drugog procesora iz iste familije/generacije.

Mortal Kombat Trilogy
Need for Speed: Porsche Unleashed (najbolji NFS koji sam igrao)
Quake (1-4)

Max Payne 1 i 2, GTA Vice City, Return to Castle Wolfenstein

Medal of Honor: Allied Assault. Ili MOHAA. Kada sam to igrao mislio sam da nešto bolje nije moguće napraviti.
I naravno Morrowind, po meni najbolje ikada,

Sad čitam ove poruke ranije. Bokte ovo sve predloženo su vrh igre.

Oddworld Abe's Oddysee, Exoddus, Munch's Oddysee, Stranger's Wrath; GTA 3, VC, SA; CoD+UO, CoD2, MW, WaW; RtCW, Wolfenstein2; Batman AA, Batman AC (mislim da je sama granica za CPU). Igre do 2010-2012 će ići dobro, ove kasnije tek poneka.

Poslednja izmena:
intalirao sam igricu, a kad igram sve je ubrzano npr. kada pritisnem da lik kojeg igram ide pravo on kao da je tim jednim pritiskom na tastaturu prešao 5 koraka isto i u settings sve je ubrzano da li može da se uspori igrica!?

Nazad
Vrh Dno