Šta je novo?

koje hlađenje?

BlitzFX

Slavan
Učlanjen(a)
23.01.2005
Poena
301
Pošto želim overclockati svog Pentiuma 4, sa Northwood jezgrom, od 2.8 GHz, pitam koje bi mi hlađenje najbolje pasalo...

da nije preskupo...

također, tražim hlađenje za AMD Athlon XP 2500+, isto da nebude preskupo.. tj, to traži moj frend...

Unapred hvala!

Poslednja izmena:
BlitzFX je napisao(la):
Pošto želim overclockati svog Pentiuma 4, sa Northwood jezgrom, od 2.8 GHz, pitam koje bi mi hlađenje najbolje pasalo...

da nije preskupo...

Ako vec zelis da se bavis overklokom onda moras uloziti malo vise para u kuler,jer nije lako spojiti dve stvari tj.jeftino hladjenje i visok o/c.Dakle za najbolje rezultate svakako ti preporucujem Hyper6.Uistinu resenje nije jeftino,ali je zato po performansama bolje i od pojedinih sistema za vodeno hladjenje.Mogao bi ja lako da ti preporucim neki jeftini kuler,ali kupovinom istog svakako ne bi mogao da vidis gde je limit tvog procesora,barem kada je vazdusno hladjenje u pitanju..

BlitzFX je napisao(la):
također, tražim hlađenje za AMD Athlon XP 2500+, isto da nebude preskupo.. tj, to traži moj frend...Unapred hvala!

Najbolji izbor za tvog prijatelja je Whisper Rock IV.Dakle,veoma dobro resenje za hladjenje umereno o/c bartona ,i to sa veoma povoljnom cenom..

Nazad
Vrh Dno