Šta je novo?

Koje gaming slushke uzeti??

Waylander

Slavan
Učlanjen(a)
30.04.2008
Poena
319
Dvoumim se izmedju Logitech Precision i Logitech ClearChat Comfort modela, prvenstveno zbog (bar tako kazu) udobnosti pri duzem koriscenju.

Iskustva pls, a ni novi predlozi nisu naodmet.

Prilozi

• TJD_HPH0138A00000_1.JPG
    TJD_HPH0138A00000_1.JPG
    5.7 KB · Pregleda: 32
  • TJD_HPH0139A00000_1.JPG
    TJD_HPH0139A00000_1.JPG
    5.6 KB · Pregleda: 35
Poslednja izmena:
Imao sam Precision i nisam bio zadovoljan s njima.
Leti je tesko igrati, zato sto pokrivaju veliki deo oko uva i dolazi do znojenja (bar kod mene) koje ti samo smeta i nervira.
Druga stvar je plastika koja oslabi pa nedovoljno jako pritiskaju i spadaju ti s glave.

Kod ortak sam probao Logitech ClearChat Comfort, mnogo su ugodnije za nosenje a i zvuk mi je bolji (a jos su i jeftinije).
Ja bih ti njih preporucio.

Ako imas kintu, baci pogled na neki Sennhaiser i X-Fi jer to su dosta kvalitetnije varijante slusalica + X-Fi pravi odlican CMSS-3D za surrround gaming na sluskama.

Ne znam koliko para hoćeš da odvojiš ali vijaj neke Sennhaiser ili Plantronics ako ima neka jača serija, a od Sennheisera recimo 212 HD Pro. Njih imam od prošle godine, a pre njih sam imao dug niz godina Plantronics A90 i nešto kratko Logitech Premium ClearChat koje su se same od sebe počele raspadati(jako krhka i tanka plastika). Sa 212 HD Pro sam prezadovoljan, a pogotovo za gejming i veoma su udobne što je veliki plus.

Nazad
Vrh Dno