Šta je novo?

Periferni uređaji Koje Bluetooth Bone Conduction slušalice valjaju?

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

Broker

Čuven
Učlanjen(a)
24.09.2003
Poena
630
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Kablovski internet
Trebaju mi slušalice uglavnom za na bicikli. Dakle ne očekujem HiFi zvuk ali da se čuje pristojno i da ima pristojno trajanje baterije, Nalazim na Aliexpressu razne, ali po komentarima sve je to mačka u džaku i obično nije ono kako je opisano. Najčešće uopšte nisu originali, to jest imaju lošije karakterstike od orignala ili nisu prave bone conduction slušalice nego samo minijaturni klasični zvučnici.

Ima li neka preporuka?

Imao sam neko vreme Haylou PureFree BC01 koje su bile ok (za mene solidan zvuk, slabiji mikrofon), ali sam ih vrlo brzo zamenio za Shokz Open Run Pro. Ja ih koristim za posao, virtuelne celodnevne sastanke...Shokz su meni daleko udobnijie za duze nosenje - jedva da se osete na glavi, bolji mi je zvuk a i mikrofon je dovoljno dobar za ono za sta meni treba. U svakom pogledu su mi bolje od Hayloua...razlika u ceni je cini mi se dupla i meni vredi ta razlika sa obzirom za sta i koliko koristim Shokz.

Ovo je neko moje iskustvo.

neki marke Shokz, koji je nekad bio Aftershokz https://shokz.com/
koliko sam upućen, u pitanju je firma koja je prva počela komercijalno da se bavi ovakvim slušalicama

ja imam stare modele Trekz Titanium (AS600) i OpenMove (AS660). prve imaju jači zvuk.

sada su neki drugi modeli u ponudi. verovatno bih išao na OpenMove, čija baterija traje oko 6h

tu su i primetno skuplji OpenRun i OpenRun Pro, čije baterije traju po 8, odnosno 10, sati

Nazad
Vrh Dno