Šta je novo?

Koje ADSL modeme daje Sezam?

Igvan

Čuven
Učlanjen(a)
09.09.2002
Poena
620
Imam modem na kome ne pise nista a nemam drajvere i ne znam koje da trazim.
Pogledajte sliku u atacmentu.

Prilozi

• modem1.jpg
    modem1.jpg
    81.1 KB · Pregleda: 117
Druze modem koji daje Sezam je firme Conexant ali nemam pojma koja je oznaka.Mogu ti reci verziju drajvera kod mene ali ne znam da li ti to moze kako pomoci.
Pozdrav:D

Pa trebaju mi ti driveri hitno, ako bi bio neko ljubazan da ih uploaduje za mene (valjda nisu "golemi").:)

Ako si dobio modem, morao si dobiti i instalacioni CD sa driver-ima. Ako nisi, onda sabajle nazad u Sezam u Nis i trazi!

Inace jeste Conexant, ali posto dolazi u Sezam-ovoj kutiji niko ti ne moze pomoci o modelu. Sad cu iskopati svoj Sezam CD, pa cu videti sta ima na njemu.

edit: pogledao, folder sa driver-ima je ~8Mb

Poslednja izmena:
Ja sam ustvari na PTT ADSL-u a do modema sam dosao na volseban nacin i nemam mogucnost da uzmem CD od Sezama.
Dakle jedini nacin da dodjem do drivera je da ih neko uploaduje...
Ajde ko ima brzu vezu i malo vremena neka bude drug.:)

Hvala, ja sam kapirao da je Conexant accessrunner. Medjutim sve jedno drivera ni od korova na netu.:S:

Hvala, ja sam kapirao da je Conexant accessrunner.
I jeste. Conexant pravi čip koji je praktično integrisani ADSL USB modem, ali konkretan model tog modema je ovaj koji sam naveo. To je kao sa ESS zvučnim karticama. ESS nije pravio zvučne kartice nego samo čipove, konkretne kartice su pravili drugi proizvođači, ali se najčešće govorilo samo da je zvučna ESS.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno