Šta je novo?

Koje 2.1 zvucnike P380 ili ATP3?

soni

Čuven
Učlanjen(a)
17.08.2003
Poena
619
Oce brat da uzme zvucnike 2.1 pa sam razmisljao o Creative P380 ili Altec ATP3 u obzir bi dosli i Logitech Z-340.
Koje od ovih ili neke druge?

Toplo bih ti preporucio Altec Lansing 621... skoro sam ih uzeo i poprilicno sam zadovoljan, glasnocom i kvalitetom, 6900 din. u PC Centru. Pozdrav.

ATP3, a ako mozes da se "ispruzis" jos toliko (oko 90€), onda 621 definitivno.

ATP3, samo da potvrdim :)

Rainbow | Kaiser je napisao(la):
Toplo bih ti preporucio Altec Lansing 621... skoro sam ih uzeo i poprilicno sam zadovoljan, glasnocom i kvalitetom, 6900 din. u PC Centru. Pozdrav.

Ove sto bi on uzeo su ~50 eura znaci preko toga ni dinara(eura) vise. Pa preporucite neke u okviru te cene. Nema sumnje da su neki od 90eura bolji ali ima boljih i od njih. Cena najbitnija.
Ja imam Creative SW310 2x4,5w + 12w vec 4 godine i ekstra sam zadovoljan a i brat, pa preferiram na Creative.
I meni se svidja dizajn ATP3 (iako mi je kvalitet na prvom mestu a ne izgled i jacina) pa izbor pada izmedju njih i Creative. Oko ATP3 se neckam jer je drug uzeo neke 2.1 Altec koji kostaju 100eura ali su crkli pa menjao za druge pa crkli i oni. Na kraju vratili mu pare. Mozda se njemu dogodilo......

Znaci do ~50 eura 2.1, 5.1 me ne zanimaju.

Da dodam ako neko ima Creative P380 neka ih opise ali nepristrasno

Z-340 ( upravo gruvaju ) .... topla preporuka.

P380 N I K A K O
moj kum ih je uzeo jer nije mogao da cheka atp3, grdno se pokajao, to je tako muljavo da je to strashno, bas je neshto shto nedefinisano udara u glavu i ne pomazu korekcije ekvilajzerima pomeranje po prostoriji ni bilo shta drugo... mene bukvalno boli glava posle pola sata slushanja muzike kod njega...

P.S. sva sreca pa su mu crkli pa mora da ih menja. A inache crkli su posle 5-6 meseci normalne upotrebe - nishta odvrtanje...

Znachi ATP3 su mnogo bolji izbor od ova dva... slushao sam ih, nisu kao 621 koje imam ali su sasvim ok

ATP3 je svakako best buy u klasi >60 EUR. CT P380 su za celu klasu ispod, sto po kvalitetu izrade, sto po kvalitetu zvuka.

mihailo je napisao(la):
ATP3 je svakako best buy u klasi >60 EUR. CT P380 su za celu klasu ispod, sto po kvalitetu izrade, sto po kvalitetu zvuka.

Po kvalitetu izrade nebih rekao. P380 su po meni odlicno uradjeni.
Brat je uzeo P380, njemu se vise svideli. Imali smo priliku da uporedimo zvucnike i nisam nesto primetio da su ATP3 kvalitetniji, mislim na zvuk, a lepse su dizajnirani P380 iako o ukusima netreba raspravljati, ATP3 su nekako plasticni. Na kraju je i cena uticala na izbor posto je kupovao i nesto drugo, a ove smo nasli veoma povoljno.
Hvala

Nazad
Vrh Dno