Šta je novo?

Periferni uređaji Koje 2.1 zvučnike? Budžet do 10.000 din

Miševi, tastature, štampači, skeneri i sl.

terzazak

Čuven
Učlanjen(a)
27.02.2007
Poena
805
Posto su stari zvucnici poceli da zuje i krce moram ih menjati. Koriste se za muziku (nezahtevno slusanje), filmove. igrice... Ne treba mi nesto extra, ali ni bas "obicno".
Bitna stavka da imaju kontrolu jacine na stolu (onaj potenciometar sa kablom ili kako vec). Posto je subwoofer ispod stola ne mogu svaki cas da se saginjem.
Nesto sam guglao i sveo sam lisu na dva modela, sa slicnom cenom i specifikacijom. Koji od njih odabrati?

1. Logitech Z333 2.1 crni
2. Microlab M600BT 2.1

Naginjem ka Logitech-u, ali nisam menjao zvucnike vise od 10 god pa ne znam kakvo je sad stanje kvaliteta.
Moze i neki drugi model u ovom cenovnom rangu, do 10.000 din.

Poslednja izmena:
@momsab
Gledao sam te Z533, koliko sam video sve isto samo su jaci 40w vs 60w. Odnosno sateliti 8w vs 15w.
Mislim, sigurno su bolji od Z333, ali su i znacajno skuplji.

@cekipa
Za Microlab FC330 sam citao (ovde) da su odlicni ali nemaju dodatnu kontrolu jacine pa otpadaju.

Kakvi su ovi Microlab M600BT ? U sustini BT mi ni ne treba, bitniji su mi solidan kvalitet i zvuk. Oni imaju nesto jace satelite... 12w. Plus su jeftini.
Vec 10-ak god korisim Genius SW1255 i dobro su posluzili. Ovi su valjda u istoj kategoriji ?

Gledao sam te Z533, koliko sam video sve isto
nije. kod Z533 jačina basa se podešava na "daljincu", kod Z333 na sabvuferu (zadnja strana)

uslove ispunjava ovaj gejmerski model
Trust GXT 38 Tytan

ne sećam se da sam imao prilike da čujem neki model ove marke

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno