Ne znam kakav je taj mk260 komplet ali znam kakav je mk320 koji imam a i po oznaci i po ceni kapiram da je mk260 losiji od moje kombinacije
Evo onda procitaj moj ''test'' mk320.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?269088-Logitech-Wireless-Desktop-MK320
Najveci problem je nedostatak konkurencije pa i brend kako Logitech moze da se zayebava sa kvalitetom proizvoda :d
Kada budes procitala test zakljucices da sam u sustini zadovoljan jer je domet stvarno 10m i nema ometanja signala [osim ako ne prekrijes senzor tastature, tipa pritisnes je jako na 5m udaljen krevet].
Kvalitet plastike je ok, ali samo ok.
Dakle, za 3700 din koliko sam u martu zadovoljan sam ali ne i odusevljen. Sada je mk320 komplet jos jeftiniji i mogu da preporucim, ja sam sigurno zahtevniji korisnik od tebe i eto, ne nerviram se zbog misa i tastature
E sad, ja sam sa ovu cenu ocekivao vise ali nedostatak konkurencije je veoma zayebana stvar..
Dakle ili uzmi mk320 ili ne uzimaj uopste wireless.. ne zato sto hvalim ono sto ja imam nego da se ne bi nervirala. Ako mozes mk520 bilo bi super ali i taj komplet je precenjen zestoko i tu imas Microsoft komplet po slicnoj ceni, deluje mi bolje.
Verujem da sa mk320 neces imati nikakve probleme, 3 god garancija, stabilan signal, domet 10m, ok plastika, mis je mali ali kada meni ne smeta nece ni tebi.
Baterija u misu traje do 3 meseca, duracell a iste 2 male u tastaturi traju od marta i jos se drze.
I da, ono sto mi se skinula stampa sa par tastera- mozda je majka prebrisala tastaturu sa nekom krpom koja je bila natopljena sa malo tecnosti na bazi alkohola.. sta znam, ostali tasteri su u redu.