@- Kabal -
Kakva je ta Prestigio kamera kada je soba slabije osvetljena?
Da li su boje dobre i da li mozes podesavati rezoluciju?
Iskren da ti budem, nisam imao mnogo vremena da je cackam, jer mi je odmah bila potrebna za skype

. Sto se tice nekih default setovanja, mogu ti reci da sam veoma zadovoljan sa slikom. Po mom misljenju lepo prezentuje boje i ne gubi se sa bojama i slikom kao npr. integrisana logitech (isto 1.3Mpixel) kamerica na mom laptopu. Mozda i nije neko merilo, ali je po meni definitivno kvalitetnija. Lepo se ponasa i pri slabijem svetlu....skoro i da nema razlike. Kostala je 1499din. tacno

.
Jedini problem (ako uopste mozes shvatiti kao problem) je sto nema dodatni softver, vec najobicnije drivere. S obzirom da koristim win7 64-bit, nisu mi ni bili potrebni ti driveri. Ako ti je dovoljno setovanje iz nekog programa (npr. msn, skype), onda kupuj

. Pre kupovine sam trazio po netu komentare o njoj i svi su bili pozitivni, pa sam se odlucio da joj dam sansu i nisam se pokajao

.
U svakom slucaju, uzmi je, isprobaj je, pa ako ti se ne svidja, mozes je vratiti nazad u roku od 7 dana....bar su mi tako rekli prodavci iz doticne firme u kojoj sam pazario

. Posto ne smem da ih reklamiram, mogu ti poslati pm, pa ti reci gde sam pazario ili da ti dam mali hint

...prvo slovo je W a logo im je zelen kao trava u prolece