Mislim nijedna. Koristi Divx konvertor koji dolazi u verzijama >6.
Zašto ne koristiš XviD kao kodek i Auto Gordian Knot kao ripping frontend? Em Xvid maksimalno koristi oba jezgra, em je kvalitetnija slika, em svi standalone plejeri puštaju Xvid.
Xvid ne koristi multicore rendering kao Divx 6xx. A slika jeste definitivno kvalitetnija sa Xvidom, bez daljega.
Nisam se tim bavio skoro godinu dana, ali zadnji put kad sam probao, XviD je bio blago do primetno bolji na scenama sa kišom, potresima i u sličnim ne-MPEG-friendly situacijama. I to sam upoređivao XviD na defaultu (sa uključenim two-passom i B-frejmovima) protiv DivX-a na insane kvalitetu.kvalitetnija slika u xvid-u my ass.
kako i gde si to tacno video, postuj rezultate. shoot VS soot. bas me zanima
Kod mene je ista situacija kao kod e-maniaca, oba jezgra na 100% pri XviD enkodingu.Xvid ne koristi multicore rendering kao Divx 6xx. A slika jeste definitivno kvalitetnija sa Xvidom, bez daljega.
AGK koristi oba jezgra sa po 100% opterećenja. Ne znam čemu rasprava, kao da je teško da se proba.
Ne znam šta tamo ima da se podešavaToliko je prosto sve. Šta pokušavaš da spakuješ, DVD?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari