Šta je novo?

Koja USB TV kartica od dve ponudjene?

JohnnySM

Slavan
Učlanjen(a)
07.08.2006
Poena
319
Dakle, hocu da obradujem devojcicu za rodjendan, pa bih joj uzeo neku USB TV karticu za njen laptop.

Razmisljam se izmedju ove dve:

http://www.comtradeshop.com/usb_tv_karte/prolink_pixelview_playtv_usb_ultra-3079

http://www.comtradeshop.com/usb_tv_karte/leadtek_-_usb_winfast_dtv_dongle_digital_analog_fm-3067

Da li neko od vas ima iskustva sa USB TV karticama i da li neko ima konkretna iskustva sto se tice gore navedenih? Citao sam da Leadtek USB TV kartica ima problema sa funkcionisanjem u Win7 x64 OS-u, medjutim vidim da na njihovom sajtu postoje drajveri i za Win7 x64, pa pretpostavljam da bi trebala da funkcionise normalno.

Hvala unapred na pomoci.

Nece da otvori ta dva linka? Ja sam imao skoro Leadtek dongle H i po meni greje se i software je spor zesce, inace drugih nekih problema nisam imao, prodao sam je i uzeo Leadtek DTV200H koju i sad imam. Ona je verovatno najbolja kartica na svetu u tom rangu. I brz software i odlicna slika stvarno perfekna...Prebacim na digitalni prijem kad na RTS-u ima neka tekma Lige sampiona ili tenis...znas koji je dozivljaj, a i analogna je jako dobra...

Pozdrav

Hm, cudno, meni otvara oba :).

Dobro, vazno mi je ovo za Leadtek sto si rekao, mislim da grejanje i malo sporiji softver nece predstavljati prevelik problem ako je samo to u pitanju. Najvaznije mi je da funkcionise i da pruza dobru sliku. Da je u pitanju obican racunar, uzeo bih karticu, ovako sam ogranicen na USB, ali bice i to dovoljno :). Hvala ti.

Naravno, ako ima neko jos nesto da doda, neka se javi, bio bih veoma zahvalan :).

Od 2 modela koje si pomenuo, pretpostavljam da je Leadtek Dongle H mnogo bolji. Imam taj model. Probao sam ranije više USB TV dodataka (nisam i Pixelview koji pominješ) i Leadtek dongle H je imao najbolju sliku (najjači signal). Sve to sam probao pod Windows XP.

Ne znam kako Leadtekov program Winfast radi pod Win 7, ali nisam primetio da radi sporo pod Win XP.

Dzabe sam postavljao temu, presao sam uzduz i popreko po racunarskim prodavnicama, nigde nisam pronasao Leadtek. Ostaje mi da se zadovoljim necim losijim, ali s obzirom da je poklon u pitanju, ne bih da se zadovoljavam losijim. Na stranu to da i losijih USB TV kartica gotovo da nigde nema, kao da su od dragog kamenja pravljene. Tamo gde bi mozda i bilo, nabili su cenu na 60, 70e, za to mogu da kupim vrhunsku internu karticu.

Hvala u svakom slucaju na pomoci.

Nazad
Vrh Dno