Grobar je napisao(la):Koju mi TV karticu preporučujete? Ono što me interesuje je da ima TV, FM, teletekst i daljinski .
Pa ne nađoh ja na search ništa što mi trebanpetar je napisao(la):bilo je dosta thresd-ova o ovj prici....search....(D)
OK našao sam nešto...Grobar je napisao(la):Pa ne nađoh ja na search ništa što mi treba
Čekaj, kažeš da neće overlay? Misliš na full screan?borab je napisao(la):Imamo na poslu tu Prolink View karticu, ali...
ne radi overlay nikako, aploca je Abi bx-133, P3 866Mhz, sblive,Inno tnt m64, a nije ni sa Gf2 mx radila.Radi samo preview.
Uzeo sam prolink pixel view TV/FM i daljinski. Overlay radi. Softver očajan, nisam video kako izgleda kod drugih kartica ali ovde je bezveze. Kvalitet slike je lošiji nego na TV-u. Od softvera koristim JTV ali za radio nisam nasao nesto sto valja.npetar je napisao(la):Ako kartica podrzava overlay prikaz onda su u pitanju drajveri.Uzgred koji win koristis?
Inace ja imam Zoltrix-ovu Genie TV karticu koja radi fantasticno
osim sto joj je software zaista ocajan.Ali sa drugim softverom radi savrseno.Takodje,skoro sam skinuo najnovije WDM drajvere sa Nvidia-ionog sajta i sada je sve OK i sa zoltrix-ovim software-om,premda je taj sowtvare najruzniji(vizuelno) koji sam ikada video!!!
Posto kartica ima odlican prijem,hvata skoro sve kanale i bez antene,konkretno sa 2m koaksialnog kabla-zasluzuje moju preporuku.Cena je oko 130 DEM sto i nije mnogo za karticu sa TV tuner-om,FM tuner-om i daljinskim.Ako nekome treba savet za ovu karticu za podesavanje pod WinMe-om ili WinXP-om,pitajte.
....pozdrav (D)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari