Šta je novo?

Koja TV kartica ZADOVOLJAVA?

blekiwajt

Slavan
Učlanjen(a)
15.04.2008
Poena
304
Ja hocu da uzmem neku TV kartu da ima lepu sliku i da radi daljinski...nista vise :)

Uzimao sam sto ima po lokalnim prodavnicama ali sve je to njesra tesko... Nikada podesiti sliku niti skenirati kanale (koristim kablovsku)...

Sada trenutno imam neku AMI karticu i ne mogu uopste da nadjem kanale...
Hocu da uzmem neku bolju i svidela mi se LEADTEK TV Pro 1920 ali kako vidim nezavisna je od racunara...

Takodje me zainteresovala i Win TV HVR 3000; LEADTEK WinFast PVR3000 Deluxe

Kakvi su vasi utisci, sta preporucujete? Prednost imaju externi uredjaji...

Poslednja izmena:
Bilo sta malo jace od budget varijanti iz Leadtek asortimana i neces pogresiti trust me :)

Razmisljam da uzmem ovu: KWORLD SA230WP ali nisam nigde nasao da li je nezavisna od PC-ja ili ne?

dvoumim se izmedju LEADTEK TV Pro 1920 i ove gore...ali mislim da ce cena presuditi.... 50 / 80e

Poslednja izmena:
Razmisljam da uzmem ovu: KWORLD SA230WP ali nisam nigde nasao da li je nezavisna od PC-ja ili ne?

dvoumim se izmedju LEADTEK TV Pro 1920 i ove gore...ali mislim da ce cena presuditi.... 50 / 80e

Taj Kworld je samostalni uredjaj nezavisan od PC-a. Vodi racuna da sa tim ne mozes da snimas program sa tv-a u racunar. ;) Ako ti to ne treba to je punooooo bolja varijanta od interne TV karte.

Narucio LEADTEK TV Pro 1920 i videcemo kakva je kada stigne...

LEADTEK TV Pro 1920 je stigla i extra je...jedini problem je sa rezolucijom, nudi mi najvecu rezoluciju 1024x768 a monitor(samsung 2343nw) i graficka(nvidia8400gs) podrzavaju vece rezolucije i wide format... Da li neko zna kako to mogu da podesim jer kartica podrzava i vece rezolucije kako joj ime kaze "1920"...

Neverujem da moze 1080 nije to hd to je kablovska.

pa cisto "laicki"...na televizoru istih dimenzija ista kablovska i bolje je rezolucija...

Da li je tacno da se na LEADTEK TV Pro 1920 ne mogu namestiti programi po redosledu koji vama odgovara, vec ih tuner sortira po svom redosledu i to ostaje nepromenjivo?
(izvinjavam se, isto pitanje postavih u drugoj temi vezano za ovu karticu, nadam se da to nije problem, ali ta druga tema je aktuelnija)

Poslednja izmena:
http://www.leadtek.com/eng/tv_tuner/overview.asp?lineid=6&pronameid=474 ako pogledas prvu stavku videces da je 1920x1200 najveca rezolucija na koju Leadtek moze "razvuci" sliku nazalost uz sve mane skaliranja klasicnog SD signala na tu velicinu. Nazalost nije podrzana rezolucija tvoga monitora 2048 x 1152..Proveri setovanja u Leadtek pratecem programu. ja se jako dvoumim oko ove kartice jer sam dosta citao da ima musicave drajvere...tako da jos lutam oko ext tjunera a tu je sto su svi moji monitori u 2560 × 1600 ili 2048 x 1152 rezoluciji (nemarim da mi je slika preko celog ekrana) vec da mogu u prozoru da pratim (slusam) par programa dok radim

Poslednja izmena:
Vrh Dno