Šta je novo?

Koja TV karta?

cunga_lunga

Čuven
Učlanjen(a)
30.10.2002
Poena
619
Ljudi koji su TV kartice dobre?

Mislim, znam da je PINNACLE jedna od boljih, ali trenutno ne bih dao toliko para. Treba mi neka oko 30 eura, po mogucustvu sa FM-om?

Thank people

U toj cenovnoj klasi, definitivno ASUS 😀
Pinnacle je propao (nazalost) :d , bar za sad! Trenutno imam Terratec Cinergy 400 i prezadovoljan sam slikom, a ASUS je po kvalitetu slike slican Теrratec-u!

A otkud ti to, majke ti, da je Pinnacle propao? Mislim, imaš li neko obrazloženje?

Leadtek WinFast TV2000 Expert.
Sve preporuke!

Poslednja izmena od urednika:
violinista je napisao(la):
A otkud ti to, majke ti, da je Pinnacle propao? Mislim, imaš li neko obrazloženje?

Ne mislim ja da je Pinnacle kao firma propao, nego od kada su poceli da stavljaju ove digitalne tjunere na kartice iz nize klase (tu podrazumevam sve varijante kucnih TV kartica) slika im je blago uzasna, a cena je ostala previsoka za tako nesto! Sada za mnogo manje para mozes uzeti mnogo bolju karticu, sa mnogo boljom slikom nego sto to trenutno Pinnacle moze da ponudi (opet kazem, nazalost)!

Koliko se krece ta TV Karta ???

Oko 50 evrica!

Poslednja izmena:
Josh jedan glas za Leadtekovu od 50-tak evra.

Mada ako mozesh da nadjesh Ati TV Wonder PCI (sa daljinskom) i ako ti cena nije problem...mada samo daljinska koshta tih 30€....
Ati je bre najbolji...ali zato mora i da se plati...kakav pinnacle...pojeli su go*no sa dig.tunerom.

Skoro sam imao prilike testiram jedan AIW Radeon 7500 kupljen u Sampro-u(ostalo im na lageru)..dobi ga chovek za sitne pare(mislim da je nekih 60€)...Vrshi posao al' nema daljinski i FM-tuner(ima VIVO i tv-tuner naravno)...al radi...tom tipu ionako nisu bile bitne 3d performanse....
Dodushe ovo je grafika(AGP???) a chovek trazi PCI...

Zato Leadtek ima i cenu i kvalitet a i software je na nivou....necesh pogreshiti za Expert model...a za 30€ nemoj bacati pare...na kword i ostalo sl. dju*re. Kvalitet mora da se plati..kolko tolko..

Taj Leadtek je BT878 chip, a mislim da je Pixelview Play TV Pro (isto BT878) bukvalno preslikani Leadtek, a nov kosta 33 evra.
Inache, imam ga ja (Pixelview), nije losh ima FM, daljinski, TTXT, za te pare bolji nego K-world i josh poneshto sto se nadje oko 30 evra.
Ako neko ima vishka (polovan) trebao bi mi josh jedan, za sestru. 🙂

a c a je napisao(la):
Taj Leadtek je BT878 chip, a mislim da je Pixelview Play TV Pro (isto BT878) bukvalno preslikani Leadtek, a nov kosta 33 evra.
Inache, imam ga ja (Pixelview), nije losh ima FM, daljinski, TTXT, za te pare bolji nego K-world i josh poneshto sto se nadje oko 30 evra.
Ako neko ima vishka (polovan) trebao bi mi josh jedan, za sestru. 🙂

Leadtek Deluxe je Bt878 a Expert je Philips SAA7134 koliko ja znam. Ne znam kako se ponasa Leadtek Expert varijanta i ostale kartice sa SAA713x cipovima, ali znam da je Cinergy 400 koji trenutno imam prva kartica kod koje nemam one interferencije u vidu vertikalnih linija na nekim kanalima.

Jujuju, al se ispromasivaste...
Leadtek TV2000 Deluxe je sa BT878a
Leadtek TV2000 Expert je CX2388 (kao i MSI i jedna verzija Asusa)
Cinergy je sa Philipsovim chipom (kao druga verzija Asusa)

E, sad, s obzirom da covek trazi neku do 30e sa FM-om mislim da je tu KWorld jedino resenje. Ako je antena ok, slika i nije tako losa, a novi software je prilicno funkcionalan, tako da..... za te pare.... (ne nije ovo kucao Ivica 😀 ) ...
Imao sam i Kworld i MSI (koji imam jos uvek u drugoj masini) i trenutno Cinergy 400

Pa eto imash da birash....pada im cena iz dana u dan pa vishe ne znash ni shta valja a sta ne valja...samo jedno mislim da je BT878a za penziju...

Sve preko 100Eura se naziva odlicnom TV karticom! Kome treba tako nesto sto da ne :type:

A ono ispod te sume kao; Pinacle i dr.su samo imena za koje ces izdvojiti 60 i vise eura. Uzeo sam Kworld jeste malo bajata ali radi fino sa "softmode" driverima i najnovijim VCR Intervideo programom. I to za nekih 30E 😛

Cak sam naisao u nekim casopisima je bila preporuka "Best Buy" model u prvoj polovini 2003.

:guitar:

Poslednja izmena:
a c a je napisao(la):
A sto ne Pixelview umesto K-World-a?
Jel imash losha iskustva sa njim?
Ne, samo sam preskocio da vidim cenu u gornjem postu, al s obzirom da je tu negde po ceni sa kworld-om, treba je uzeti u obzir.
Nisam bas imao kontakta sa Prolinkom, pa neznam kakav je software, daljinski i ima li FM. KWorld ima apsolutno najbrzi daljinski koji sam video, menja kanale trenutno, kao TV.

micens je napisao(la):
Ne mislim ja da je Pinnacle kao firma propao, nego od kada su poceli da stavljaju ove digitalne tjunere na kartice iz nize klase (tu podrazumevam sve varijante kucnih TV kartica) slika im je blago uzasna, a cena je ostala previsoka za tako nesto! Sada za mnogo manje para mozes uzeti mnogo bolju karticu, sa mnogo boljom slikom nego sto to trenutno Pinnacle moze da ponudi (opet kazem, nazalost)!

Oko 50 evrica!
Koliko znam, cena Pinnacle karti je poprilicno pala, tako da ne verujem da ce se za manje para naci ista priblizno, a kamoli bolje. Terratec Cinergy 600 (koji je inace skuplji od Pinnacle PCTVpro) nisam do sada imao, ali za PixelView, Leadtek DeLuxe i Asus mogu reci da zaostaju za Pinnacle PCTV kartama. Kako po softveru, tako i u pogledu kveliteta slike i grebovanju video materijala.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno