Šta je novo?

Koja torba za aparat?

Conan

Slavan
Učlanjen(a)
03.12.2005
Poena
301
Konacno sam nabavio DSLR pa je red da za njega kupim torbicu. Obisavsi ceo grad skapiras da je ponuda ocajna. Od boljih proizvodjaca tu je samo LowePro. Posto sam nameravao da dam do 2500din nisam se bas proslavio. Eto model koji mi je privukao paznju je NOVA 2 AW i on je nekih 40-ak eura pa ako neko ima iskustva sa ovom torbom neka ih prenese bio bih mu zahvalan jer doticnu torbu nisam nigde uspeo da vidim osim na netu.
Pozdrav!

Tachno. Mozda je najbolje da sada kupish neku bez veze polovnu torbu za ispod 1000 din, manju, u koju staje ono shto imash, a kada vidish shta ce ti sve trebati i shta planirash da kupish, onda prema tome kupuj torbu.

Bio sam i nisu imali neki izbor.
Danas sam zvao da narucim torbu koju nikad nisam video uzivo (lowepro nova 2) i ispostavi se da ih ima samo u dve boje crvenoj i plavoj, a ja trazio u crnoj. Znam ja da je lowepro dobar proizvodjac ali mogli su malo da pojacaju ponudu.

LowePro je profi,bio sam na njihovim seminarima na tri lokacije u EU i dosta puta sam imao prilike da vidim da 100% opravdavaju uložene novce. Lično koristim jednu od njih ali za neke druge svrhe (ne za photo). Odlične su i *PAMETNE*.

Ja imam neku lowepro i odlicna je, mala i jako kvalitetna, koristim je za moj Sony P200...

Poslednja izmena:
Slingshot100_equip_left_N.jpg

Lowepro SLingshot 100AW.

Meni se svidja jer je napravljena tako da se povlacenjem ka napred
ranac okrene ka stomaku i ispod brade ti tacno dodje prostor za vadjenje aparata. Mnogo dobra fora.
Nije mnogo velika, a u nju mi staje telac 70-300mm, prajm 50mm, 20D sa Sigmom 17-70mm, baterije, filteri i zonerica.
Preporucujem.

Poslednja izmena:
Dobra varijanta je i Orion Trekker ruksak koji u donjem delu ima lepu i funkcionalnu foto torbu a u gornjem je prostor za ostale stvari. Odlican izbor za one koji svakodnevno nose ruksak a imaju i foto opremu koja ne staje u dzep :)...

Nazad
Vrh Dno