Šta je novo?

Koja tastatura

Lucas

Čuven
Učlanjen(a)
24.02.2002
Poena
690
posto ste verovatno vec svi primetili poruku u mom signature-u, znte o cemu se radi-slovo 'C' mi otkazuje (nekad mogu da ga otkucam nekad ne), ipak i da nije ovakav slucaj, treba mi nova tastatura (al nesto kvalitetno ovog puta-sada imam neku Liteon tastaturu...)

dakle razmisljao sam o Microsoftovom modelu Microsoft Keyboard Internet Pro -bio je test na Benchu (ne test nego na prvi pogled...) pre neki dan

Dakle ima li mozda nesto bolje za te pare?
Takodje razmisljam o kupovoni novog pacova-al to je druga prica...

Imam MS Internet kb(ne Pro), i preporucujem je. Razlika je samo u broju dodatnih tastera. Inace softver za kb uopste mi se ne svidja posto mozes da predefinises samo jedan taster.

Neznam posto je ta Microsoftova, ali mozes da nadjes Fokus FK-7100 za 17 E. Prilicno je dobra, i svi tasteri (dodatni) rade i bez software-a. Naravno sa software-om mozes da definises bilo koju funkciju.
Naravno radi i C :D

Ja sam platio 55 DEM u Imtelu, pre jedno godinu dana.

ja sam u Imtelu kupio prvu 486-ticu~:p

cheers, nego jel ima neko njihov tel?
(nigde se bre ne reklamiraju)

Logitech Internet Navigator je mnooogo dobra, kosta 90 nemaca sa sve porezom.

josh malo pa da mi tastatura kosta vise od RAM-a...

ma dobro mozda bi i dao 90 demona za kljucaljku (ocu reci kucaljku...), mada...

a de si je uzeo?
(za sada u igri onaj mirosoft, zatim LogiTeh, a i ovaj Lotus.... pa neznam cena jeste fina, mada mi se marka nesto nesvidja (ama bre nikad cuo za Lotus...) kakva je u stvari (mislim jel ima negde test iste))

Poz-iranje :)
mislim Po-ZDrav

"Acer",kineska ali sa metalnom podlogom-vec peta godina bez problema radi(prezivela i zalivanja sokom i udarce velikim tiganjem... :).
Kosta 9 Evra u Balkanskoj 30...Ako ti ne trebaju multimedija mogucnosti preporucujem ti ovu...

Pozdrav Sale

atatyu je napisao(la):
"Acer",kineska ali sa metalnom podlogom-vec peta godina bez problema radi(prezivela i zalivanja sokom i udarce velikim tiganjem... :).
Kosta 9 Evra u Balkanskoj 30...Ako ti ne trebaju multimedija mogucnosti preporucujem ti ovu...

Pozdrav Sale

Eeeee, ja sam je koristio pune tri godine - stvarno je bila fina...

Mada, trenutno koristim MS Natural Elite i ne mogu bez nje (i MS zna da napravi po nesto dobro...)

Ma onaj Lotus je mnogo dobar, mogo bi da ga uzmem...

bese oznaka Lotus Fudbalski Klub-(br)7100 :p :D :)

Ma ***** tastaturu (danas sam mnogo Happy-primljen sam u gimnaziju...)

BTW nemoj neko da se uvredi na ono ***** tastaturu, al ipak bre ima i lepsih stvari u zivotu...

inace, mnogo bi mi znacile slike modela (to ipak treba da gledam svaki dan... :))

Pozdrav&Enjoy the life!

Vrh Dno