Šta je novo?

koja tastatura...opet..

Crnogorac081

Slavan
Učlanjen(a)
06.07.2004
Poena
319
Dakle posto sa lap topa prelazim na desktop treba mi neka tastatura sa plitkim tasterima po mogucnosti da nije skupa 20-30 evra.. i po mogucnosti multimedijalna.. Preporucite mi neku pa cu po goglu da potrazim sliku.. Hvala

Logitech je gajio neke plitke 'notebookovske' za nekih 30-tak evrica. Komentari su da je super ovako za rad, ali da je losa za igranje...

Ja koristim Logitech ultra flat tastaturu i odlicna je.Ista je kao na notebook-u.Radi fino i u igricama(barem meni).Cena joj je oko 30e.
Pozdrav!

Meni savrsheno radi u igrama, a ti sam Nesho znash kolko igram cs i q3 na kompu :p

Poslednja izmena:
Pre par meseci je na Benchmarku kao vest objavljen info o Zippy alu tastaturama http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=4431. E, pa mi smo taj link otpratili, dopratili i iste (posle silnih peripetija) uvezli. Bice raspolozive za nekoliko dana, kada cemo imati i konacne cene. Imacemo:
EL-715 Electron luminescent keyboard USB
WK-620 Compact aluminum keyboard USB
TK-521 Customize Slim Keypad USB
WK-610 Mini keyboard PS/2
WK-720 Fancy slim aluminum keyboard USB
EL-610 Super mini electron luminescent keyboard USB
TK-550 Elegent Slim Keypad USB
TK-323 Ultra Slim Media Computer Keypad USB
WK-9100 Turbo Office keyboard PS/2
Izuzev poslednje tri, sve ostale imaju tastere sa plitkim hodom (kao na notebook-u).
Sajt je www.zippy.com.tw

Mikica je napisao(la):
Pre par meseci je na Benchmarku kao vest objavljen info o Zippy alu tastaturama http://www.benchmark.co.yu/article.php?sid=4431. E, pa mi smo taj link otpratili, dopratili i iste (posle silnih peripetija) uvezli. Bice raspolozive za nekoliko dana, kada cemo imati i konacne cene. Imacemo:
EL-715 Electron luminescent keyboard USB
WK-620 Compact aluminum keyboard USB
TK-521 Customize Slim Keypad USB
WK-610 Mini keyboard PS/2
WK-720 Fancy slim aluminum keyboard USB
EL-610 Super mini electron luminescent keyboard USB
TK-550 Elegent Slim Keypad USB
TK-323 Ultra Slim Media Computer Keypad USB
WK-9100 Turbo Office keyboard PS/2
Izuzev poslednje tri, sve ostale imaju tastere sa plitkim hodom (kao na notebook-u).
Sajt je www.zippy.com.tw

Shta bi sa onim silnim podlogama koje mi je Truja pominjao? Konkretno zanima me Allsop gigapad

Te flat tastauture su mnogo dobre....Prsti jednostavno lete po njima...Kome laptop keyboards ne odgovaraju, neka ih ne uzimaju.

Crnogorac081 je napisao(la):
Dakle posto sa lap topa prelazim na desktop treba mi neka tastatura sa plitkim tasterima po mogucnosti da nije skupa 20-30 evra.
Probaj i Labtec Internet (oko 12e), juče sam je slučajno raspakovao i iznenadio se kako je fin osećaj.

Ka'ce te fensi Zippy tastature, mnogo dobro izlgedaju, mozes da kazes cenu otprilike za ove modele sto si naveo...?? i jeli se to kupuje u Piramyd-u ili gde...??

nesharm je napisao(la):
Logitech je gajio neke plitke 'notebookovske' za nekih 30-tak evrica. Komentari su da je super ovako za rad, ali da je losa za igranje...

Kako moze neka tastatura da bude dobra za sve ali losa za igre ? :)

Ma bre i igre idu savrseno a i sto kaze sasa kako to dobre za sve ali ne i za igre? Zasto se one razlikuju:D

Vrh Dno