Šta je novo?

Koja SONY kamera?

isnogood

Čuven
Učlanjen(a)
08.07.2003
Poena
895
"Cetvoroumim" se izmedju kupovine sony minidv kamera hc 23 (22999 din) ,27 (19899),37 (23499) i 45 (24999). Koliko vidim, neki imaju usb konektor, neki imaju memori stik, neki imaju snimanje u mraku...Nisam uspeo da nadjem sajt koji mi moze uporediti sve ove modele, a sajtovi na kojima sam nalazio informacije imaju malo kontradiktorne informacije po pitanju navedenog...No, bez obzira na to sta koji ima, mene interesuje best buy, odnosno koliko meni uopste treba "snianje u mraku" i ostale opcije za jedno "uobicajeno" snimanje uglavnom po stanu...

Znachi mozhe i neki slichan predlog..ali to je to neki plafon 300e.

Razlog kupovine...vijanje novostechenog klinca uglavnom po stanu...mozhda malo napolju..

Sva chetiri modela su u sushtini jedna ista kamera. 37 i 45 imaju 40x zum, DVin, slot za kartice i mic in dzek, i od svega toga ce ti trebati DVin najvishe, a mozda nekada i input za mikrofon. Zato mislim da je najbolja kombinacija HC37.

Poslednja izmena:
Poshto sam pre godinu dana imao istu dilemu kao i ti, mogu da ti posavetujem HC37 - nije skupa a radi posao i mocicesh da vijash svog naslednika i napolju i u kuci 😉

pazario....

Kupio i ja E 37 kameru ali me interesuje povezivanje sa kompjuterom. Naime, uz kameru nisam dobio nikakav kabel osim AV kabel za gledanje na TV-u. Interesuje me kakav kabl moram da kupim. Da li je to USB ili FIREWIRE kabl i fa li to moze da se nadje kod nas. Pozdrav

Najbolje ti da kupish fw karticu uz koju dobijesh kabel

Nazad
Vrh Dno